reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

alinka spokojnie, tez często mam takie uczucie. ogólnie w ciazy serce bije szybciej ;) nic złego się nie dzieje ;)
Dzięki Julka, skoro też tak masz widocznie kolejny ciążowy gratis, trzeba przeżyć.
Ja zaczynam mieć problemy techniczne, niemogłam wyszorować pięt, o dokładnym ogoleniu nóg nawet niemówiąć, niewidzę sobie pachwin i części wewnętrznej strony ud, mam nadzieje że jakichś kępek nie zostawiłam:eek:
A gdzie tu do końca...

Bo ja mam "sypialnie" taka "wielka" ze mieści sie w niej tylko lozko.. lozko jest od sciany do sciany i schodac lub wchodzac na lozko trzeba od strony nog, z boku nie da rady.. teraz z tym wielkim brzucholem ciezko mi jest się z niego wytargac :) dlatego to ja w salonie :p w salonie to nawet naroznika nie rozkladam, wstawac jest o wiele wiele latwiej :)
Gdyby bylo mi dobrze wstawac z lozka to wiadomo ze bym meza do salonu wygnala :p (w pierwszej ciazy spal w salonie :) )

Frazerkamm ja mam tak że łóżko z jednej strony jest przy grzejniczku przy samej ścianie i tam moje miejsce było i też wychodziłam przez nogi ale teraz ślubnego tam przerzuciłam bo wyjść niemogłam, niechciał się zgodzić bo stwierdził że przez 5 lat wyleżałam tam dziurę jak niedzwiedzica i teraz on ma w tej gawrze spać, ale jak kilka razy w nocy w drodze do wc go budziłam zeby mnie wypuścił to sam się przeniósł:tak:
gwiazda 237 powodzenia:happy:

reklama
straszna noc miałam. spalam z 3 godziny. jadę odwiezc mojego do pracy i spróbuje nadrobić. tragedia z ta bezsennościa

straszna noc miałam. spalam z 3 godziny. jadę odwiezc mojego do pracy i spróbuje nadrobić. tragedia z ta bezsennościa
Ale coś cię meczyło czy po prostu czuwalaś? Może to ze stresu?

Cześć dziewczyny
U nas noc w miarę ale pobudki ostatnio wczesne. Dziś o 5.30. Dzień jak codzień trzeba dupke ruszyć śniadanie i zupke na obiad zrobić.

Ktoś to dziś miał wizytować?

;-)

My też już na nogach majka znowu wstała z mega katarem a miała do szkoły już iść

Powodzenia na dzisiejszych wizytach

Trochę wczoraj zalatwialismy z weselem i nie wiem czy uda nam się wszystkich w jednym hotelu zmieścić, stresuje się tym trochę, wiem ze nie powinnam bi tylko szkodze małemu. gdybym wiedziała że to tyle kosztuje to poczekalabym z tym aż mały się urodzi, tylko termin mieliśmy zarezerwowany dużo wcześniej. a mój oczywiście spal jak zabity, rozpychal się i chrapał. jak tak dalej będzie to chyba będzie spal na kanapie :)

Hej.

Gwiazda trzymam kciuki za dobre wyniki.

Julka tak to już jest z weselem. Latania tyle nerw a to tylko jedna noc...

Ja konsumuje śniadanie i jadę do miasta. Dziś ta sprawa o spadek. W końcu się to skończy.

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

Ja też źle spałam. Po wstawaniu na siku nie mogę usnąć. Julka, a na ile osób robicie? U mnie było kameralnie i było super, wiem, że każdy ma inne podejście.

Ja dzis wizytuje. Zaraz zbieram sie do drogi i jade na moje drugie polowkowe. Prosze, trzymajcie kciuki za to zeby moje lozysko nie bylo jednak przodujace.

Gwiazda
, a czemu robisz test na cholestaze? Masz jakies objawy?

Julka, robicie wesele gdzies daleko, ze probujecie gosci pomiescic w hotelu, czy tylko tych dojezdzajacych?

reklama
Cześć dziewczyny!!
Witam po weekendzie :) mam sporo zaległości bo w zasadzie od piątku mnie tu nie było. Tak mnie pochłonęły przygotowania do ślubu i jeszcze w piątek wieczorem miałam badania prenatalne :) na szczęście już po wszystkim i teraz na spokojnie mogę sie zająć przygotowywaniem ciuszków dla syna :)

Do góry