alinka
Fanka BB :)
Dzięki Julka, skoro też tak masz widocznie kolejny ciążowy gratis, trzeba przeżyć.alinka spokojnie, tez często mam takie uczucie. ogólnie w ciazy serce bije szybciej nic złego się nie dzieje
Ja zaczynam mieć problemy techniczne, niemogłam wyszorować pięt, o dokładnym ogoleniu nóg nawet niemówiąć, niewidzę sobie pachwin i części wewnętrznej strony ud, mam nadzieje że jakichś kępek nie zostawiłam
A gdzie tu do końca...
Bo ja mam "sypialnie" taka "wielka" ze mieści sie w niej tylko lozko.. lozko jest od sciany do sciany i schodac lub wchodzac na lozko trzeba od strony nog, z boku nie da rady.. teraz z tym wielkim brzucholem ciezko mi jest się z niego wytargac dlatego to ja w salonie w salonie to nawet naroznika nie rozkladam, wstawac jest o wiele wiele latwiej
Gdyby bylo mi dobrze wstawac z lozka to wiadomo ze bym meza do salonu wygnala (w pierwszej ciazy spal w salonie )
Frazerkamm ja mam tak że łóżko z jednej strony jest przy grzejniczku przy samej ścianie i tam moje miejsce było i też wychodziłam przez nogi ale teraz ślubnego tam przerzuciłam bo wyjść niemogłam, niechciał się zgodzić bo stwierdził że przez 5 lat wyleżałam tam dziurę jak niedzwiedzica i teraz on ma w tej gawrze spać, ale jak kilka razy w nocy w drodze do wc go budziłam zeby mnie wypuścił to sam się przeniósł
gwiazda 237 powodzenia