reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

alinka spokojnie, tez często mam takie uczucie. ogólnie w ciazy serce bije szybciej ;) nic złego się nie dzieje ;)
Dzięki Julka, skoro też tak masz widocznie kolejny ciążowy gratis, trzeba przeżyć.
Ja zaczynam mieć problemy techniczne, niemogłam wyszorować pięt, o dokładnym ogoleniu nóg nawet niemówiąć, niewidzę sobie pachwin i części wewnętrznej strony ud, mam nadzieje że jakichś kępek nie zostawiłam:eek:
A gdzie tu do końca...

Bo ja mam "sypialnie" taka "wielka" ze mieści sie w niej tylko lozko.. lozko jest od sciany do sciany i schodac lub wchodzac na lozko trzeba od strony nog, z boku nie da rady.. teraz z tym wielkim brzucholem ciezko mi jest się z niego wytargac :) dlatego to ja w salonie :p w salonie to nawet naroznika nie rozkladam, wstawac jest o wiele wiele latwiej :)
Gdyby bylo mi dobrze wstawac z lozka to wiadomo ze bym meza do salonu wygnala :p (w pierwszej ciazy spal w salonie :) )

Frazerkamm ja mam tak że łóżko z jednej strony jest przy grzejniczku przy samej ścianie i tam moje miejsce było i też wychodziłam przez nogi ale teraz ślubnego tam przerzuciłam bo wyjść niemogłam, niechciał się zgodzić bo stwierdził że przez 5 lat wyleżałam tam dziurę jak niedzwiedzica i teraz on ma w tej gawrze spać, ale jak kilka razy w nocy w drodze do wc go budziłam zeby mnie wypuścił to sam się przeniósł:tak:
gwiazda 237 powodzenia:happy:

reklama
straszna noc miałam. spalam z 3 godziny. jadę odwiezc mojego do pracy i spróbuje nadrobić. tragedia z ta bezsennościa

straszna noc miałam. spalam z 3 godziny. jadę odwiezc mojego do pracy i spróbuje nadrobić. tragedia z ta bezsennościa
Ale coś cię meczyło czy po prostu czuwalaś? Może to ze stresu?

Cześć dziewczyny
U nas noc w miarę ale pobudki ostatnio wczesne. Dziś o 5.30. Dzień jak codzień trzeba dupke ruszyć śniadanie i zupke na obiad zrobić.

Ktoś to dziś miał wizytować?

;-)

My też już na nogach majka znowu wstała z mega katarem a miała do szkoły już iść

Powodzenia na dzisiejszych wizytach

Trochę wczoraj zalatwialismy z weselem i nie wiem czy uda nam się wszystkich w jednym hotelu zmieścić, stresuje się tym trochę, wiem ze nie powinnam bi tylko szkodze małemu. gdybym wiedziała że to tyle kosztuje to poczekalabym z tym aż mały się urodzi, tylko termin mieliśmy zarezerwowany dużo wcześniej. a mój oczywiście spal jak zabity, rozpychal się i chrapał. jak tak dalej będzie to chyba będzie spal na kanapie :)

Hej.

Gwiazda trzymam kciuki za dobre wyniki.

Julka tak to już jest z weselem. Latania tyle nerw a to tylko jedna noc...

Ja konsumuje śniadanie i jadę do miasta. Dziś ta sprawa o spadek. W końcu się to skończy.

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

Ja też źle spałam. Po wstawaniu na siku nie mogę usnąć. Julka, a na ile osób robicie? U mnie było kameralnie i było super, wiem, że każdy ma inne podejście.

Ja dzis wizytuje. Zaraz zbieram sie do drogi i jade na moje drugie polowkowe. Prosze, trzymajcie kciuki za to zeby moje lozysko nie bylo jednak przodujace.

Gwiazda
, a czemu robisz test na cholestaze? Masz jakies objawy?

Julka, robicie wesele gdzies daleko, ze probujecie gosci pomiescic w hotelu, czy tylko tych dojezdzajacych?

reklama
Cześć dziewczyny!!
Witam po weekendzie :) mam sporo zaległości bo w zasadzie od piątku mnie tu nie było. Tak mnie pochłonęły przygotowania do ślubu i jeszcze w piątek wieczorem miałam badania prenatalne :) na szczęście już po wszystkim i teraz na spokojnie mogę sie zająć przygotowywaniem ciuszków dla syna :)

Do góry