reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

U mnie 22+5
Synek strasznie sie wierci wieczorami, nie spodziewałam sie ze na tym etapie aż tak będę to czuć [emoji28]
Mam nadzieje ze jak juz sie urodzi to bedzie grzeczny w nocy [emoji848]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Witam, za mną kolejna ciężka noc.... nie mogę spać, bolą mnie biodra, nogi, masakra
Witaj
A poduszke w ksztalcie litery C masz? Ja bez niej tak samo bym byla umierajaca jak Ty (w pierwszej ciazy tak mialam)
Polecam poduche mathercare, troche kosztuje ale warta swojej ceny :)
Oprócz niej mam jeden maly walek, jaska i poduche normalna obkladam sie tak ze rano wstaje bez żadnych bolesci :)

Witam sie niedzielnie :)

I ja się witam niedzielne.
Ja też mam poduszkę Rogala. Bez niej ani rusz. A i tak czasami bolą mnie plecy, ciekawe jak będzie w maju i czerwcu.
Życzę udanej niedzieli

Fazer mój M co druga noc śpi na materacu takim łozku fotelu bo M, Mała która przychodzi, ja, mój brzuch i jeszcze rogal to trochę za dużo jak na jedno łóżko

Witajcie,

Tez śpię z ta poducha ale juz sama nie wiem czy to dla mnie takie zbawienie. Czasami budzę sie i muszę sie ułożyć na prawa stronę bo lewa mnie cała boli. Dzisiaj sie obudziłam z takim bólem pod zebrami jakby mi miażdżyło wszystkie narządy, zrobiłam siusiu i po bólu.

Mały kopał jak szalony tylko Maz przyłożył rękę i cisza. Mowi ze charakterek po mnie, uparty i złośliwy ;) ciekawe co bedzie miał po mężu ;) siusiaka na pewno Heh :p

Dzisiaj u mnie w planach śniadanko, kościół i wizyta u teściów....

Miłego dnia! :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

ja tez probuje na tej wielkiej poduszce ale nie jestem w stanie przespac calej nocy na lewym boku;/;/;/ masakra. a tu wstawac trzeba i do pracy isc;/

reklama
Do góry