reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Fazerkamm ale żelazo pewnie też dostaniesz. U mnie wszystkie wyznaczniki były pod kreska...i żelazo chyba do końca juz...

cd9bkw7ipg9p1hdb.png
to na bank powie mi zebym zelazo zaczela brac.. w sumie już zaczelam brac bo już dawno mi przepisal gin tak na wszelki wypadek zebym miała w domu ;)
Odebrałam wyniki krwi i jestem załamana :( neutrocyty za wysokie a limfocyty za niskie, krwinki białe tez wyższe niż norma :( juz sie naczytałam ze to od białaczki, jakichś chorób zakaźnych :-( masakra...do tej pory wszystko było idealne w normie...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
pewnie to zwykła infekcja w organizmie, przeziębienie lub cos w tym stylu :) glowka do gory :)

a ja dziś zajechałam do mojej fryzjerki żeby podciąć tylko wlosy bo chciałam mieć ciut dluzsze niż ostatnio heheh i co? znow mam krótkie :D stwierdzam ze uwielbiam u siebie krótkie wlosy, dobrze się czuje :) scieta jestem tak ze nie będę musiala na razie farbować wlosow, niech sobie odpoczną od farbowania przez te 9 miesięcy :)

reklama
Kochane...

Zwiazku z tym iż jest to forum publiczne, bardzo proszę o kulturalne zachowanie, nie obrażanie nikogo, nie używanie wulgaryzmów, proszę dobierać tak słowa żeby nikogo nie urazic, osoby które nagminnie będą prowokowaly do klotni, wyrazaly się w nieodpowiedni sposób będą usuwane z forum. cyt: "Redakcja w osobie Administratorów i Moderatorów ma prawo do nadawania ostrzeżeń, banowania i usuwania kont bez wcześniejszego powiadomienia, użytkownikom którzy łamią regulamin."

Proszę zapoznać się z trescia regulaminu forum baby boom.

Kurcze dziewczyny troche sie przestraszylam bo teraz pierwszy raz mialam taka sytuacje. Dotykam podbrzusza aa tam cale twarde- ewidentnie stawiajaca sie macica. :huh:Nie towarzyszyl temu zaden bol ani dyskomfort po prostu tylko przy dotykaniu szlo to poznac. Polozylam sie i po minucie czy dwoch puscilo i jest miekko. Tez tak macie? To pierwsza ciaza i schizuje bo nie wiemczego sie spodziewac. Szyjka teraz w czw miala 3,5 cm tak jak od poczatku. Biore tylko duphaston rano i wieczorem w razie w:huh:

Kurcze dziewczyny troche sie przestraszylam bo teraz pierwszy raz mialam taka sytuacje. Dotykam podbrzusza aa tam cale twarde- ewidentnie stawiajaca sie macica. :huh:Nie towarzyszyl temu zaden bol ani dyskomfort po prostu tylko przy dotykaniu szlo to poznac. Polozylam sie i po minucie czy dwoch puscilo i jest miekko. Tez tak macie? To pierwsza ciaza i schizuje bo nie wiemczego sie spodziewac. Szyjka teraz w czw miala 3,5 cm tak jak od poczatku. Biore tylko duphaston rano i wieczorem w razie w:huh:
Spokojnie moja szyjka 2.5 cm mam założony pessar ale mam niewydolność szyjki. Mi brzuch zawsze twardniał szczególnie przy dotyku jeżeli szyjka w porządku to raczej nie ma się czym przejmować.

Ja juz sie obkupuje w ciuszki :) kupuje uzywane za pol ceny od innych mam ale w stanie bdb/idealnym :) naprawde za grosze mozna wyhaczyc wiele perelek :) szkoda mi za body placic 40 zl jesli moge piekne raz czy dwa razy zalozone kupic za 10 zl :)

Cześć
Podobno jak macica sie stawia to właśnie dobrze jest sie położyć na chwile
Niekoniecznie pomaga masowanie brzucha, wręcz przeciwnie podobno moze tylko pogorszyć sytuacje

Cześć
Podobno jak macica sie stawia to właśnie dobrze jest sie położyć na chwile
Niekoniecznie pomaga masowanie brzucha, wręcz przeciwnie podobno moze tylko pogorszyć sytuacje

Staram sie nie masowac- dotykam tylko zeby sprawdzic czy jest twarde czy nie. Ale tez mala sie strasznie wierci, az brzuch mi falowal moze to tez od tego...

Jeśli masz tak cześciej i dość długo to trwa to warto wspomnieć o tym swojemu gin
:)
Tez jestem w pierwszej ciąży
Jak narazie miałam taka przygodę 2 razy, napewno warto sie wtedy położyć i odpocząć
W którym tyg jesteś?

reklama
W 20 tzn 19+6 :) w czw mam wizyte i polowkowe wiec na prwno wspomne- cos czuje ze znowu bede brala lutke dopochwowo- bleeeeh :p alle jesli ma pomoc, to moge pakowac i wiadro luteiny w siebie :) :p

Do góry