reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Tez się witam Piątkowo ☺☺
Ja dziś z rana zaliczylam wizytę u dentysty, mam nadzieję że już niedlugo skończy się mój problem z zębami i chociaż do porodu przestaną się psuć ☺troche się przespacerowalam bo pogoda nawet nawet bywało gorzej ☺
Ja też zauważyłam że mój maluszek nie koniecznie po słodkim fika więc to nie reguła.
Co do ruchów to ja też czuje dosyć nisko różnie ale raczej zawsze pod pępkiem. Jeszcze nisko jest dzidzia☺☺

reklama
tak sobie myślę o mojej córeczce wiecie co..już doczekać się nie mogę jak ja zobaczę pocałuję..przytulę..przyłożę co mleczka..poczuje jej zapach..ale z drugiej strony jestem mega szczęśliwa ze nosze ja pod sercem tu u mnie jej ciepło...jest u Mamusi...i powiem Wam, ze jeden poród jest ciężki długi a drugi lekki i szybki ale dla takiego cuda warto znieść wszystko!!!!!!!!!!ahh jakieś takie refleksje mnie naszły:)

ja jak leze na plecach i mam ugiete nogi to kopie...a jak na boku to malooooo na prawde malo...wczoraj np bardzo malo kopala moze odpoczywala;)moze spala;)nie wiadomo:) na pewno nie licze teraz ruchow a wy?

Jeszcze chyba za wcześnie na liczenie ruchów. U mnie ostatnio kilka dni były bardzo słabe ruchy albo wcale ale to normalne na tym etapie. Później pewnie trzeba będzie zwracać uwagę ile tych ruchów będzie☺

witajcie w piateczekkkk:)

ale pogoda sluchajcie ale pociesze Was za 2 tygodnie bedzie cieplo:)wiem to ze sprawdzinych zrodel:)

Dziewczyny a jak z Waszymi piersiami? ROsna bardzooo czy tak normalnie sa nabrzmiale? One caly czas chyba rosna i do konca beda rosnac tak?Bo caly czas sie zbiera mleko...

Co do moich piersi to niestety zawsze miałam bardzo małe i teraz nie mogę powiedzieć że się nie zmieniły bo może trochę stały się pełniejsze ale żeby urosły to nie. No ale jeszcze trochę czasu zostało. Mam nadzieję że z tymi moimi malutkimi cyckami uda nie się wykarmic mojego synusia hihi ☺

tak sobie myślę o mojej córeczce wiecie co..już doczekać się nie mogę jak ja zobaczę pocałuję..przytulę..przyłożę co mleczka..poczuje jej zapach..ale z drugiej strony jestem mega szczęśliwa ze nosze ja pod sercem tu u mnie jej ciepło...jest u Mamusi...i powiem Wam, ze jeden poród jest ciężki długi a drugi lekki i szybki ale dla takiego cuda warto znieść wszystko!!!!!!!!!!ahh jakieś takie refleksje mnie naszły:)
Mam to samo!!!! ;)

Dzisiaj jak jechałam do przychodni tez tak sobie myślałam, ze juz sie nie moge doczekać aż przytule, zobaczę, pocałuje małego, bede go nosić przytulać przewijać karmić i wszystko inne :) ach ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

A to jeszcze kawał czasu.. co prawda już wszystkie mamy z górki pewnie zaczniemy się sypać w czerwcu. Wczoraj wymyśliłam ze jeszcze 17 tyg żeby ciąża była donoszona

Dziewczyny ja też tak mam. z jednej strony chce się cieszyć ciąża bo pewnie jeszcze raz mnie to tylko spotka a z drugiej chciałabym go już mieć obok :)

nie no słuchajcie czas leci jak nie wiem...niedawno byl początek ciąży a dziś juz polowa każdej z nas prawie..jeszcze 4 miesiące i rodzimy:)wiecie jak to zleciiiiiiii :) Jest to najpiekniejszy okres w życiu kobiety na prawde ślub,ciąża,narodziny dziecka:)

nie no słuchajcie czas leci jak nie wiem...niedawno byl początek ciąży a dziś juz polowa każdej z nas prawie..jeszcze 4 miesiące i rodzimy:)wiecie jak to zleciiiiiiii :) Jest to najpiekniejszy okres w życiu kobiety na prawde ślub,ciąża,narodziny dziecka:)
Ile będziesz jeszcze pracować?

reklama
Moje urosly tak, ze kto mnie dawno nie widzial to mowi looooozesz ale ci cycki wybębnilo! I faktycznie... mialam C a teraz to chyba duze D...
witajcie w piateczekkkk:)

ale pogoda sluchajcie ale pociesze Was za 2 tygodnie bedzie cieplo:)wiem to ze sprawdzinych zrodel:)

Dziewczyny a jak z Waszymi piersiami? ROsna bardzooo czy tak normalnie sa nabrzmiale? One caly czas chyba rosna i do konca beda rosnac tak?Bo caly czas sie zbiera mleko...

Do góry