reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Dzieki za mile powitanie.
Doris jakie Ty masz cudne zdjecie! Z ktorego to tygodnia?
Pewnie zajmie mi troche czasu zanim przeczytam chociaz czesc ostatnich postow i zaczne kojarzyc kto jest kim i kogo sie spodziewa :).

Czesc :)) moge dolaczyc? Termin wg om 31.07 :) bedzie dziewczynka :)))))

Powiedzcie, jak wasza waga? U mnie 20 tc i juz +5 kg! Martwi mnie to troche... najpierw bylo tak plus 2-3 kg i dlugo dlugo nic a nagle teraz zaczelo leciec jak z bicza strzelil a jem tak samo jak od poczatku ciazy...

Witaj Sylwia ☺☺☺☺
Jak widać u każdej z nas inny przyrost wagi. Swoją droga to ciekawe jakie mamy różnice ☺
U mnie 23 tydz i 9 kg na plusie. Nie wygląda żebym tyle przytyla ale mam nadzieję że nie podwoje wyniku na koniec hihihi

Hej. Pozwolicie, ze sie dolacze? Mam termin na 31 lipca i spodziewamy sie prawdopodobnie kolejnego Synusia. Usg polowkowe mam w czwartek wiec zobaczymy czy sie potwierdzi.
U mnie 6kg na plusie.

Witaj Aggrafka ☺☺☺ ale nas dużo super ☺

U mnie dzisiaj słoneczko nawet święci więc nawet chcialo mi się do sklepu wyjsc. Niedługo wybieram się na płotki do koleżanki bo już fiksuje w domu☺
Wczoraj miałam straszny kryzys związany z tymi slabiutkimi ruchami mojego Malenstwa. Tlumaczylam sobie że jest jeszcze malutki, że może się obrócił i dlatego nie czuje tak jak wcześniej, ale wieczorem jak lezalam i lezalam i czekalam na chociaż malutki kopniak a tu nic nie było, to nie wytrzymalam i się rozkleilam!!wiem że tym stresem tylko mogę zaszkodzić małemu ale nie wytrzymalam. Dziś Z samego rana postanowilam jechać do przychodni na sprawdzenie chociaż tętna mojej fasolki ale jak tylko się obudzilam polezalam chwilę i wreszcie poczulam☺ nie były to jakieś mega kopniaki ale nawet męża zawolalam żeby sprawdził czy też czuje czy tylko ja bo już sobie nie wierzyłam☺tak bardzo się bałam że coś może być nie tak i nie powinno czekać tylko jechać do lekarza. Ale trochę mi ulzylo...oby Mały zaczął znowu mnie kopać mocniej bo znowu będę się martwić ehhh żeby już nie robił takich kilku dniowych przerw...

Pozdrawiam wszystkie kobietki w dniu naszego Święta ☺☺☺

Witam nowe mamusie !!!
Dzudka polozna mi mowila ze po 24tyg powinno sie czuc 10 ruchow na dobe, inaczej do szpitala.
Faktycznie kazda inaczej tyje ja juz 5kg na plusie . Ciekawa jestem z jakim wynikiem skoncze ( z corka mialam +24kg, z synem +12kg)

No coraz więcej nas, ale dużo "starych" mamuś przestało się udzielać. Mam nadzieję, że u nich wszystko w porządku...

Dżudka, a wiesz jak masz umiejscowione lozysko? W mojej 1szej ciazy na tym etapie jak ktos polozyl mi dlon na brzuchu, mogl poczuc dzieciatko. A teraz mam lozysko z przodu i ja sama od srodka czuje je duzo slabiej.

reklama
Do góry