Lizzy_
Fanka BB :)
Tak. Przez jakiś czas wyskakiwało mi coś na dekolcie, ale teraz spokój. Myślę, że to kwestia hormonów.a smarujecie sie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Przez jakiś czas wyskakiwało mi coś na dekolcie, ale teraz spokój. Myślę, że to kwestia hormonów.a smarujecie sie?
Aaa czyli to nie jest tak ze przytylam jakos strasznie duzo...? Nie myslcie ze pisze tu jakas paniusia liczaca kalorie... bron boze... o ciaze dluuugo sie staralam i nie pozwolilabym sobie na to ale tez nie chce jesc za dwoch. Pytam was o ta wage bo na innych forach dziwnym trafem same takie co maja na tym etapie +1-2 kg... niektore nawrt na minusie...