reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
U mnie 21 tc 11kg na plus

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

Aaa czyli to nie jest tak ze przytylam jakos strasznie duzo...? Nie myslcie ze pisze tu jakas paniusia liczaca kalorie... bron boze... o ciaze dluuugo sie staralam i nie pozwolilabym sobie na to ale tez nie chce jesc za dwoch. Pytam was o ta wage bo na innych forach dziwnym trafem same takie co maja na tym etapie +1-2 kg... niektore nawrt na minusie...

Witamy.
yyyy chyba nie uwierzę, że w prawie 6 miesiącu ktoś może mieć na minusie wagę.Spotkałam dziś kolegę z pracy i powiedział, że nie widać mojej ciązy (w kurtce) a mam 10 na plusie hihi

Przyłaczam się do życzeń dla wszystkich kobietek:)
Dostałam kwiaty od moich chłopców, zadzwonili z życzeniami z pracy - bardzo miło:)
Też mam lenia, ale staram się coś robić, bo się zapuszcze;))))

Ja mam 2 kg a jem więcej niż przed ciążą. no widocznie taki mój urok chociaż nie jest powiedziane ze tak będzie cały czas

ja mam 4 na plusie i brzuszek maly wiec nie mam pojecia jak to jest. przypuszczam,ze z waga w ciazy jest tak jak z wielkoscia brzuszka w ciazy. niektore z nas maja duze fajne brzuchole a inne maluchy.

sluchajcie wlsnie sie kontaktowalam z przychodnia luxmed wiec nie ma mozliwosci aby polozna przyszla do domu jest mozliwosc tylko taka ze ja moge isc do polzonej do placowki na konsultacje rpzed porodem i po porodzie. Jesli chodzi o polozna z NFZ to położna przysługuje z POZ czyli przychodni w której ma sie złożona deklaracje na NFZ lub ze szpitali. Ale to wszystko zamieszane....

Ja mam na plusie niecałe 3kg, jem.dużo więcej, ale regularnie. No i wcześniej nie jadałam.słodyczy, bo nie lubiłam. Prince polo dzieliłam na pół :p a teraz jem.dwa pod rząd. Brzuszek mi chyba w tym tygodniu urósł. W ubiegłym tygodniu, ale w kurtce kumpel.do męża "ta twoja żona to jest w ciąży czy nie jest?". Ale fakt, kurtka to kurtka ;)

reklama
Hej. Pozwolicie, ze sie dolacze? Mam termin na 31 lipca i spodziewamy sie prawdopodobnie kolejnego Synusia. Usg polowkowe mam w czwartek wiec zobaczymy czy sie potwierdzi.
U mnie 6kg na plusie.

Do góry