reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Czesc :)) moge dolaczyc? Termin wg om 31.07 :) bedzie dziewczynka :)))))

Powiedzcie, jak wasza waga? U mnie 20 tc i juz +5 kg! Martwi mnie to troche... najpierw bylo tak plus 2-3 kg i dlugo dlugo nic a nagle teraz zaczelo leciec jak z bicza strzelil a jem tak samo jak od poczatku ciazy...
Witamy:)
spokojnie kazda z nas tyje w innym tempie niestety...jak i kazda ciaza jest inna wiec spokojnie jesli byloby cos nie tak z waga to na pewno lekarz by Cie poinformowal-moj co wizyte mi kontroluje i mowi Pani Agnieszko z waga wszystko jest dobrze..tak jak powinno byc. Jestemw 19 tygodniu i mam 6kg do przodu:)Wiec spokojnie:)No malutka rosnie..niech rosnie..mamusia sobie pozniej poradzi z waga...bedzie silka silka silka silka;)

reklama
U mnie 2,5 kg do przodu. teraz tylko mam taki okres gdzie wolałabym jakoś sporo nie przytyć bp nie zmieszcze się w kurteczke na ślub która już teraz jest na mnie na styk. no ale jeżeli przytyje to po prostu będę musiała coś kupic nowego ;)

no widzisz...kazda z nas tyje inaczej pewnie gdybysmy sie wszystkie spotkaly to kazda tez ma pewnie inny brzuszek mimo ze niektore z nas sa w tym samym tygodniu po jednych malo co widac....a po niektorych juz mega...wiec na prawde nie przejmuj sie tym . Jesli na wizycie cie lekarz bada wazy to powienien powiedziec czy wszytsko ok..a jak nie powie nic..to zapytaj czy wszytsko dorbze z waga...ja to powiem Ci ze zadaje mojemu gin tysiaceeeeeeeeeeeeeee pytan...juz sie tak nauczyl ze jak wchodze to siada i mowi ooooo witam no to slucham niech Pani mowi opowiada...co sie dzialo jak sie czujemy co sluchac......hahahaha

Dzień dobry :)

Nafoczka, trzymaj się, będzie dobrze, jesteśmy z Tobą!

Wszystkim Wam życzę najlepszego w Dniu Kobiet. A mamusiom fasolek podwójnie! I przede wszystkim, szczęśliwego, spokojnego terminowego rozwiązania! Żebyśmy tu w sierpniu pisały jak wspaniale jest przytulić nasze Maluchy! :*

U mnie noc spokojna. Fajnie pospałam... ;) zaraz zabieram się za jakiś obiadek. Chyba mam ochotę na żurek :D

U mnie 21 tydz i 2 kg na plusie
wowwwwww to niezle ale roznice sa miedzy nami wszystkimi...ja no powiedzmy ze juz 20 i 6kg do przodu ale nie jestem ogolnie gruba...nogi mam normalne brzuszek mi wysadzilo i moze troche biodra...na twarzy podobno nic nie widac)I sluchajcieeeeeeee obalam mit ze niby dziewczynka zabiera urode mamie- GUZIK PRAWDAAAAA NIE PRAWDA! wygladam jak przed ciaza na twarzy a nawet mi sie wydaje ze lepiej bo wydaje mi sie ze twarz mi promienieje..i nie mam juz jakis problemow z jakimis krostkami..czy przetluszczajaca sie cera...Jedyne co to moze czasem widze ze wlosy bardziej leca a raz nie...i paznokcie sie lamia..

Agnesdem dobre hehehe :D :D
No po mnie tez nie widac jedynie brzuch rosnie.

A mnie dziewczunka zabiera urode :)) nigdy nie mialam problemow z cera- a teraz co chwile cos mi wyskakuje :)

Ja też nie miałam problemów z cerą, teraz też buzia jest ok, ale tak na plecach na górze, gdzie nigdy nic nie miałam, to nie widać niby (tak twierdzi mój mąż i tyle ile widzę w lustrze to prawda), ale czuję pod dłonią takie hm.. nierówności, jakby były jakieś wypryski...

reklama
Do góry