reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Czesc :)) moge dolaczyc? Termin wg om 31.07 :) bedzie dziewczynka :)))))

Powiedzcie, jak wasza waga? U mnie 20 tc i juz +5 kg! Martwi mnie to troche... najpierw bylo tak plus 2-3 kg i dlugo dlugo nic a nagle teraz zaczelo leciec jak z bicza strzelil a jem tak samo jak od poczatku ciazy...
Witamy:)
spokojnie kazda z nas tyje w innym tempie niestety...jak i kazda ciaza jest inna wiec spokojnie jesli byloby cos nie tak z waga to na pewno lekarz by Cie poinformowal-moj co wizyte mi kontroluje i mowi Pani Agnieszko z waga wszystko jest dobrze..tak jak powinno byc. Jestemw 19 tygodniu i mam 6kg do przodu:)Wiec spokojnie:)No malutka rosnie..niech rosnie..mamusia sobie pozniej poradzi z waga...bedzie silka silka silka silka;)

reklama
U mnie 2,5 kg do przodu. teraz tylko mam taki okres gdzie wolałabym jakoś sporo nie przytyć bp nie zmieszcze się w kurteczke na ślub która już teraz jest na mnie na styk. no ale jeżeli przytyje to po prostu będę musiała coś kupic nowego ;)

no widzisz...kazda z nas tyje inaczej pewnie gdybysmy sie wszystkie spotkaly to kazda tez ma pewnie inny brzuszek mimo ze niektore z nas sa w tym samym tygodniu po jednych malo co widac....a po niektorych juz mega...wiec na prawde nie przejmuj sie tym . Jesli na wizycie cie lekarz bada wazy to powienien powiedziec czy wszytsko ok..a jak nie powie nic..to zapytaj czy wszytsko dorbze z waga...ja to powiem Ci ze zadaje mojemu gin tysiaceeeeeeeeeeeeeee pytan...juz sie tak nauczyl ze jak wchodze to siada i mowi ooooo witam no to slucham niech Pani mowi opowiada...co sie dzialo jak sie czujemy co sluchac......hahahaha

Dzień dobry :)

Nafoczka, trzymaj się, będzie dobrze, jesteśmy z Tobą!

Wszystkim Wam życzę najlepszego w Dniu Kobiet. A mamusiom fasolek podwójnie! I przede wszystkim, szczęśliwego, spokojnego terminowego rozwiązania! Żebyśmy tu w sierpniu pisały jak wspaniale jest przytulić nasze Maluchy! :*

U mnie noc spokojna. Fajnie pospałam... ;) zaraz zabieram się za jakiś obiadek. Chyba mam ochotę na żurek :D

U mnie 21 tydz i 2 kg na plusie
wowwwwww to niezle ale roznice sa miedzy nami wszystkimi...ja no powiedzmy ze juz 20 i 6kg do przodu ale nie jestem ogolnie gruba...nogi mam normalne brzuszek mi wysadzilo i moze troche biodra...na twarzy podobno nic nie widac)I sluchajcieeeeeeee obalam mit ze niby dziewczynka zabiera urode mamie- GUZIK PRAWDAAAAA NIE PRAWDA! wygladam jak przed ciaza na twarzy a nawet mi sie wydaje ze lepiej bo wydaje mi sie ze twarz mi promienieje..i nie mam juz jakis problemow z jakimis krostkami..czy przetluszczajaca sie cera...Jedyne co to moze czasem widze ze wlosy bardziej leca a raz nie...i paznokcie sie lamia..

Agnesdem dobre hehehe :D :D
No po mnie tez nie widac jedynie brzuch rosnie.

A mnie dziewczunka zabiera urode :)) nigdy nie mialam problemow z cera- a teraz co chwile cos mi wyskakuje :)

Ja też nie miałam problemów z cerą, teraz też buzia jest ok, ale tak na plecach na górze, gdzie nigdy nic nie miałam, to nie widać niby (tak twierdzi mój mąż i tyle ile widzę w lustrze to prawda), ale czuję pod dłonią takie hm.. nierówności, jakby były jakieś wypryski...

reklama
Do góry