Jejku powiem Wam , ze niektórzy mężczyźni są na prawdę beznadziejni...Dzisiaj nasze święto..siedzę cały dzień w biurze..jeden kolega złożył życzenia i to jest na prawdę mile..a drugi niccccc kompletnie nawet cześć nie powiedział..szok...a Wam mężczyźni złożyli życzenia?
reklama
Gwiazda_237
Fanka BB :)
hej kochane ja juz po połówkowym zaraz wrzucę opis na odpowiedni wątek
Gwiazda_237
Juz na wątkowym jest co słychać u fasolki
paula_dabro
Agnesdem mi tylko wujek złożył :-)
a Maz wydzwania i pyta co chce zjeść i gdzie iść jeszcze nigdy od 5 lat nie zabral mnie w jakies miejsce sam z własnego pomysłu a ja na nic nie mam ochoty za to ze mnie wkurzył z rana.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
a Maz wydzwania i pyta co chce zjeść i gdzie iść jeszcze nigdy od 5 lat nie zabral mnie w jakies miejsce sam z własnego pomysłu a ja na nic nie mam ochoty za to ze mnie wkurzył z rana.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
będziemy , tzrymaj sięwitam ponownie!
tym razem pisze z prosba o modlitwe i kciuki za Malego i niestety jego mame... :-(
oprocz calej plagi problemow z dzidziorkiem teraz jeszcze szyjka :-( jutro rano mam zglosic sie na patologie i pewnie skonczy sie zalozeniem szwow lub pessarem. Szyjka ma juz 14mm a Maluch 400g.
Pamietajcie o nas!!!
reklama
No to moja wrażenia z dzisiejszej wiyzyty...
Zacznę od tego,że po piątkowej kłótni z mężem o nie interesowanie się dziecmi etc (wielki skrót) weekendzie milczenia, mój mąż zjawił się dzis w nocy w domu (dla tych co nie pamiętają pracuje w trybie pon-piatek i tylko w weekendy jest w domu), zawiózł mnei do lekarza z info,że chce zobaczyć dzidzię na USG, Nie miał okazji przy moich dwóch córkach, to byłby naprawde jego pierwszy raz! 15 lat chodzę do tego ginekologa i..po raz pierwszy zdarzyło mu się nagle odwołac wszystkie wizyty..Wyobraźcie sobie jak się czuje, zwłaszcza, że bardzo się ucieszyłam że Małż zobaczy...Wizyta jutro po 18stej..
Dziewczyny nie z parenting.pl?
Zacznę od tego,że po piątkowej kłótni z mężem o nie interesowanie się dziecmi etc (wielki skrót) weekendzie milczenia, mój mąż zjawił się dzis w nocy w domu (dla tych co nie pamiętają pracuje w trybie pon-piatek i tylko w weekendy jest w domu), zawiózł mnei do lekarza z info,że chce zobaczyć dzidzię na USG, Nie miał okazji przy moich dwóch córkach, to byłby naprawde jego pierwszy raz! 15 lat chodzę do tego ginekologa i..po raz pierwszy zdarzyło mu się nagle odwołac wszystkie wizyty..Wyobraźcie sobie jak się czuje, zwłaszcza, że bardzo się ucieszyłam że Małż zobaczy...Wizyta jutro po 18stej..
witaj)Czesc ) moge dolaczyc? Termin wg om 31.07 bedzie dziewczynka ))))
Powiedzcie, jak wasza waga? U mnie 20 tc i juz +5 kg! Martwi mnie to troche... najpierw bylo tak plus 2-3 kg i dlugo dlugo nic a nagle teraz zaczelo leciec jak z bicza strzelil a jem tak samo jak od poczatku ciazy...
niestety ja uwierzę ja mam 0.8 kg na plus , brzuchol jak w poprzednich ciążach w 7 miesiącu.. ale po ciele widac że Młody ze mnie ściąga, podobno nawet po twarzy. Nie wiem dlaczego, jem dobrze, Mały większy niz wynikałoby z czasu ciązy..Witamy.
yyyy chyba nie uwierzę, że w prawie 6 miesiącu ktoś może mieć na minusie wagę.Spotkałam dziś kolegę z pracy i powiedział, że nie widać mojej ciązy (w kurtce) a mam 10 na plusie hihi
Przyłaczam się do życzeń dla wszystkich kobietek
Dostałam kwiaty od moich chłopców, zadzwonili z życzeniami z pracy - bardzo miło
Też mam lenia, ale staram się coś robić, bo się zapuszcze)))
pozwolimy witajHej. Pozwolicie, ze sie dolacze? Mam termin na 31 lipca i spodziewamy sie prawdopodobnie kolejnego Synusia. Usg polowkowe mam w czwartek wiec zobaczymy czy sie potwierdzi.
U mnie 6kg na plusie.
ja mam wrażenie, że po prostu przychodzą do nas mamy z innego forum, które wykończył FB bo chyba kojarzę nickiKolejna, nowa lipcowa mamusia :-) WITAJ!
Ale nas dużo, to wszystko przez te chłodne jesienne październikowe wieczory :-)
Dziewczyny nie z parenting.pl?