reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
witajcie kochane ;) u mnie ciężki dzień. byliśmy na zakupach ale kupiliśmy mojemu koszule na ślub i poprawiny i buty a ja sobie kupiłam buty ślubne, oczywiście płaskie bo inaczej byn nie dała rady ;) jutri jadę z mana po suknie na poprawiny i mam nadzieje ze uda się w koncu kupić
wtedy juz tylko pozostana same drobiazgi

witajcie kochane ;) u mnie ciężki dzień. byliśmy na zakupach ale kupiliśmy mojemu koszule na ślub i poprawiny i buty a ja sobie kupiłam buty ślubne, oczywiście płaskie bo inaczej byn nie dała rady ;) jutri jadę z mana po suknie na poprawiny i mam nadzieje ze uda się w koncu kupić
wtedy juz tylko pozostana same drobiazgi
nie zapomnij o czymś niebieskim i pożyczonym ;)

:) Dzięki kochane za dobre słowo. Zajechaliśmy do dziadków ich uspokoić. Prosiliśmy oczywiście teścia by babci nic nie mówił, że jak się dobrze poczuje to tam zajedziemy i jej powiemy a jak mnie zobaczy to będzie spokojna. Ale oczywiście ten żądny jak zwykle sensacji musi pierwszy bo by go pokręciło. O ciąży też powiedział on, daremny jest. I oczywiście babcia od dwóch dni popłakuje co tam ze mną dziś mąż tam jechał bo co tydzień jeździ kapać dziadka. Miałam nie jechać trochę się nadeptałam przy obiedzie ale jak zadzwoniła z płaczem to wsiadłam w samochód pojechałam razem z mężem. Oczywiście płacz potem troszkę śmiechu jak jej to opowiadałam jak lekarze ze mnie żartowali "o to ta Pani co miała bliskie spotkanie" "O to ta Pani co zapomniała krzesła" :) Uspokoiliśmy ją i jest dobrze ale powiem teściowi jak się z nim zobaczę że nie potrzebuje pośrednika.

Mówiłyście o spaniu tez o tym słyszałam że spanie na placach nie jest wskazane ale to na koniec ciąży kiedy maleństwo jest już spore. Wyczytałam to w jakiejś książce ale nie stresowałabym się tym tak bardzo. Najlepiej spać na lewym ale to tak ogólnie czy się jest w ciąży czy nie :)
No cóż w dość nietypowy sposób wyeliminowałam ze spania leżenie na plecach :) ale kochane nie polecam :)

reklama
Do góry