Needi
Fanka BB :)
Ja mam taki nakladany i on jest szerszy od łóżeczka i ma cztery nóżki i to one mocują tak jakby ten przewijakdziewczyny a te przewijaki sie jakos montuje na lozeczku?maja jakies zaczepy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam taki nakladany i on jest szerszy od łóżeczka i ma cztery nóżki i to one mocują tak jakby ten przewijakdziewczyny a te przewijaki sie jakos montuje na lozeczku?maja jakies zaczepy?
Jak kogoś stać to warto..Cześć dziewczyny
czy któraś z Was zastanawiała się nad pobraniem komórek macierzystych z krwi pępowinowej? Wczoraj na zajęciach szkoły rodzenia była kobieta z banku komórek macierzystych, w sumie fajna sprawa tylko jak dla mnie to strasznie droga. Zastanawiam się czy warto inwestować
Może być też tak że krwi będzie za mało jeśli przyjdzie do leczenia 20 latka.niestety dla większości to jest zbyt drogo. powinno to być tańsze bo jednak w wielu przypadkach może uratować życie.
ja sobie dziś pozwolę na trochę chipsów
Ta kobieta mówiła że w Polsce jest tylko jedna firma która zajmuję się przechowywaniem tych materiałów i tak jest pobierana opłata abonamentowa za przechowywanie. W najtańszym wariancie jest to 550 zł na rok i to się opłaca dopiero rok po porodzie. Dla mnie to dużo kasy szczególnie że teraz jest sporo wydatków związanych z dzieckiem. Ale z drugiej strony to też jest takie zabezpieczenie dla dziecka, właściwie dla jego zdrowia.
Na priv wyslalam
Cześć dziewczyny
czy któraś z Was zastanawiała się nad pobraniem komórek macierzystych z krwi pępowinowej? Wczoraj na zajęciach szkoły rodzenia była kobieta z banku komórek macierzystych, w sumie fajna sprawa tylko jak dla mnie to strasznie droga. Zastanawiam się czy warto inwestować