reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

witajcie. Ja się dziś obudziłam z mega dużą gula w gardle. macie tak czasem? ja już chyba z 3 raz w przeciągu miesiąca. byłam na badaniu tsh i moczu. jutro wyniki. odrazu wskoczyłam do lozka bo zimno, ciemno i nieprzyjemnie

reklama
nieufna, ja miałam posiew, ale dlatego, że miałam kiedyś kamicę nerkową. U mnie było w porządku.

Od kilku dni mam zgagę, coraz większą ostatnio :( Aż nie mogę spać, bo budzę się z bólu, już się boję jeść cokolwiek, co za cholera.

Julka, łóżko dziś mnie też kusi bardzo ;) Na razie muszę się ogarnąć i jechać na jakieś zakupy, bo w lodówce mam niewiele ponad światło i nie wiem z czego mąż śniadanie sobie jutro zrobi :) A że Lidl, do któego pojadę jest obok Pepco, to już zupełny przypadek... :D

Cześć!

Kkasiulka
, jakoś mi umknęło, że będziesz miała Synka :) Ja wizytę mam w poniedziałek :)
Jodełka, ja tak miałam przy zawalonych zatokach, ale z węchem. Rozmawiałam swego czasu o tym z lekarką, rzadko bywa, że jest to problem na dłużej czy nie daj Boże na stałe. Przejdzie Ci katar odpuści i to.
Iwona - mi ogólnie wyskakują wypryski, teraz już luteiny nie biorę.
Margerita - ja mam Rh+ i nie miałam robionego tego odczynu :(
Jusuawa - u nas zima. Nadal :/ Po słodkim dzieci lubią pofikać :)
Julka - pokaż :)
Nieufna, nie mam pojęcia. Musisz zrobić ten posiew to się rozjaśni sytuacja.
Olciak - oby było wszystko dobrze!!
Iwona, Gwiazda - a o co chodzi z tym apelem, nie mogę wejść na ten link w poście Iwony, bo wyskakuje błąd.

Cześć!

Kkasiulka
Jodełka, ja tak miałam przy zawalonych zatokach, ale z węchem. Rozmawiałam swego czasu o tym z lekarką, rzadko bywa, że jest to problem na dłużej czy nie daj Boże na stałe. Przejdzie Ci katar odpuści i to.
Iwona, Gwiazda - a o co chodzi z tym apelem, nie mogę wejść na ten link w poście Iwony, bo wyskakuje błąd.

Lila na wątki wchodzą jacyś obcy ludzie i po prostu sobie dają nam negatywne oceny bo nie podobają się im się naszej wypowiedzi . Na czerwcowych juz tez tak jest bo czasem podczutyje je . tak że jakaś masakra . dlatego apel żeby zniknęli .

patrzcie co zamówiłam małemu :)

Załączniki

• Screenshot_2016-02-25-09-46-00.png
    Screenshot_2016-02-25-09-46-00.png
    317,9 KB · Wyświetleń: 81
Cześć!

Kkasiulka
O to że są takie gwiazdy które pod postami klikaja oceny negatywne. Nie znamy ich bo się nie wypowiadają. Ja nawet nie mam pewności czy czytają post zanim klikna negatywa. Rozumiem jak ktoś czyta ale nie ma odwagi się odezwać od razu i potrzebuje czasu by się do nas przekonać. No ale chyba wtedy kultura nie pozwala mu też oceniać? Ilość negatywów mam w nosie bo dyplomu nikt za oceny nam nie daje ale zwyczajnie nie lubię chamstwa.A dla mnie to jest właśnie to.

O to że są takie gwiazdy które pod postami klikaja oceny negatywne. Nie znamy ich bo się nie wypowiadają. Ja nawet nie mam pewności czy czytają post zanim klikna negatywa. Rozumiem jak ktoś czyta ale nie ma odwagi się odezwać od razu i potrzebuje czasu by się do nas przekonać. No ale chyba wtedy kultura nie pozwala mu też oceniać? Ilość negatywów mam w nosie bo dyplomu nikt za oceny nam nie daje ale zwyczajnie nie lubię chamstwa.A dla mnie to jest właśnie to.
Przeczytałam teraz siebie Gwiazdeczko kochana ja to nie do Ciebie z tym chamstwem :-* :-)

reklama
Do góry