fazerkamm
Fanka BB :)
Iwona niestety z tym ze ktos nam klika negatyw nic nie mozemy zrobic...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WE WROCŁAWIU NA PRAWDĘ JEST PIĘKNIE CIĘŻKO WYSIEDZIEĆ W BIURZE
Na allegro często mamuśki sprzedają paczki ubranek na dany rozmiar dla dziewczynki lub chłopca. Ja się wstrzymuję, póki nie znamy płci, ale jak poznamy, to zacznę szaleństwoO czym piszecie? Jakie all, też chcę ;P
U mnie to samoA gdzie taka pogoda piękna u mnie szaro buro i ponuro
Do mnie będzie przychodzić położna z przychodni, do której chodzęNa szkole rodzenia się zapisujecie?
Mnie mąż też z okazji rocznicy zaprosił (ale nie na sushi, bo on nie lubi)... tylko jest problem... NIE MAM SIĘ W CO UBRAĆ... haha ale serio... niby brzuszek jakiś ogromniasty nie jest, no ale już widać, że ktoś tam mieszka... na co dzień chodzę w jeansach z gumeczką i jest spoko, ale jak zaczęłam mierzyć sukienki to... problem, bo ta się nie zasunie, ta zbyt obcisła... i guzik... dobrze, że uprzedził, to jadę jutro na jakieś zakupy... i po raz pierwszy przyznał mi rację, że nie mam się w co ubrać bo zawsze tylko "twoje 'nie mam się w co ubrać' wysypuje się z szafy"...W soboteeee sushiiiiii mąż mnie zaprosił na kolacje
Właśnie dziewczyny może doradzicie jakie rozmiary ciuszkow kupować bo szczerze nienwiem.. Pierwsze dziecko. Nie wiadomo jak duży synus mi się urodzi ale i tak nie wiem czy 56 i 62 a z 68 się wstrzymać jeszcze☺
Dziewczyny które juz miały płacone l4. jak to jest z tymi składkami od zasiłku chorobowego no bo wiadomo ze na chorobowym nie ma składek społecznych ale zus oblicza podstawe juz pomniejszona czy normalna zasadnicza. jak ja mam np 2800 zasadnicza to najpierw mi od tego odlicza składki i to będzie moja podstawa czy co ? czytam czytam i nie rozumiem..