Mam taki apel.. Bardzo proszę panie które nie udzielają się w ogóle na forum o nie ocenianie naszych wypowiedzi. Tym bardziej negatywnie. Humor Wam się od tego poprawia albo zmarszczek ubywa? Bo jak nie to chyba jakiś wypaczony charakter.
reklama
Link do: dorotka_gnr konto bota chyba
Kamcia2810
Fanka BB :)
Jesteś rocznik 87? Znasz Kingę Rakowska albo Klaudie Czyrwik?Ja poszłam na zwolnienie już w styczniu bo moja praca była stresująca a że jest to moja pierwsza ciąża (mam 29 lat) to wolałam dmuchać na zimne
Kamcia2810
Ja już wszystko mam. Ciuszkow mam tyle, że to się w głowie nie mieści. A takie ostateczne zakupy planuję zrobić w maju-czerwcu.Mamy lipcowe a kiedy WY zaczynacie takie konkretne zakupy typu lozeczko,wozeczek,kosmetyki..........ciuszki..........................
Kamcia2810
Skorzystałam z tej opcji i nie żałuję bo ciuszki bardzo często wyglądają jak nowe- zwlaszcza po dziecku które jeszcze nie raczkuje.Zbieramy, zbieramy właśnie myślałam o używanych, na all można "paczki" ciuszków kupić.
Kamcia2810
Żadne pytanie nie jest głupie. To normalne, że potrzebujesz porady. Moim zdaniem warto zaopatrzyć się w laktator ponieważ noworodek bardzo mało mleka potrzebuje. Jeśli okaże się, że ty będziesz mieć nawał mleka zaraz w 2 dobie to dziecko tego nie przeje a tobie mogą zrobić się zatory. Moja koleżanka w 4 dobie po nakarmieniu dziecka odciagala 150ml a ja wyszlam ze szpitala i może dopiero w 5 dobie przestalam wspomagać się sztucznym mlekiem. Także nigdy nic nie wiadomo...ja wolę być przygotowana na każdą opcję.A powiedzcie, czy laktator jest niezbędny, potrzebny czy czasem zupełnie nieprzydatny? bo widziałam, że są i ręczne i elektroniczne, czy jakieś takie... zupełnie nie mam pojęcia czy w taki sprzęt się lepiej wyposażyć od razu czy nie jest pilne. Może dla doświadczonych to śmieszne pytanie, ale nie mam pojęcia o mamusiowaniu i niezbędnikach
Zapalenie dróg moczowych raczej. U mnie standard. Luteina nie ma nic wspólnego bo to progesteron....A ja odebrałam wynik moczu i mam liczne bakterie, ślad krwi i nabłonki liczne. I się zastanawiam czy to nie od luteiny (biorę ją znowu od dwóch tygodni), bo nic mnie nie boli. Na początku ciąży też miałam podobny wynik, ale mniej było tego cholerstwa. Lekarz mi powiedział, żeby dla spokoju zrobić posiew moczu.
Coś tu czytałam o problemach po luteinie, możecie mi przypomnieć proszę?
Miała któraś z Was robiony posiew moczu w ciąży?
Tak, jestem rocznik 87 Kingi nie znam a Klaudię kojarzę z widzenia :Jesteś rocznik 87? Znasz Kingę Rakowska albo Klaudie Czyrwik?
Gwiazda_237
Mam taki apel.. Bardzo proszę panie które nie udzielają się w ogóle na forum o nie ocenianie naszych wypowiedzi. Tym bardziej negatywnie. Humor Wam się od tego poprawia albo zmarszczek ubywa? Bo jak nie to chyba jakiś wypaczony charakter.
Iwona kochana niestety to co opisujesz dzieje się na każdej opcji . Dziewczyny na innych wątkach tez nazekaja powoli ;( wkurzające to jest ; (
reklama
Gwiazda_237
Dzień dobry dziewczynki .Witam się z rana z łóżka . Mój dziś poszedł ze mną na szybkie zakupy żebym nie musiała sama wychodzić z domu dopiero jutro wyjdę na chwile do babci a potem dalej witaj łóżko u mnie po lekach trochę lepiej da się żyć ale nie mam weny twórczej na nic a mieszkanie domaga się sprzątania