reklama
Gwiazda_237
Fanka BB :)
A u mnie dziewczynki chyba ból wraca ; ( zobaczę co będzie dalej
alinka
Gwiazda jedź na IP jeżeli ból jest tak silny to może nie być norma, szkoda nerwów, najwyżej potrzymają Cię z 2 dni na obserwacji i jak będzie ok to do domu.
Ilona mój dokładnie tydzień temu pokazał się w całej okazałości, lekarz nawet zrobił mu fotkę od dołu jak niechciałam wierzyć
Ilona mój dokładnie tydzień temu pokazał się w całej okazałości, lekarz nawet zrobił mu fotkę od dołu jak niechciałam wierzyć
Julka89.89
Cudzie trwaj..
A ja się przed chwila taj strasznie zdenerwowałam i popłakałam ze aż mi krew z nosa się puściła. teraz gładze małego po brzuszku i go przepraszam.
Gwiazda_237
Alinka czekam aż mój będzie w domu bo z pracy będzie kolo 21 i jak nie przejdzie to już teraz jadę nie będę czekać
Julka co się stało ze się tak zdenerwowalas?
Julka co się stało ze się tak zdenerwowalas?
Gwiazda jedź koniecznie! Nie ma żartów!
Co do wyprawki to jestem w szoku że Wy już tyle macie a ja dosłownie 2 pary bodow kupilam sobie na Walentynki a tak to miałam czekać na połówkowe.
A po badaniu to pewnie zaczne jakieś ciuszki kupować, natomiast wózek lozeczko pokoik i wszystko inne pewnie w maju kupimy. To nasze pierwsze dziecko więc wszystko od początku będziemy kompletowac i pokoik mamy robić od podstaw także będzie czas zajęty ☺
Co do wyprawki to jestem w szoku że Wy już tyle macie a ja dosłownie 2 pary bodow kupilam sobie na Walentynki a tak to miałam czekać na połówkowe.
A po badaniu to pewnie zaczne jakieś ciuszki kupować, natomiast wózek lozeczko pokoik i wszystko inne pewnie w maju kupimy. To nasze pierwsze dziecko więc wszystko od początku będziemy kompletowac i pokoik mamy robić od podstaw także będzie czas zajęty ☺
reklama
Needi
A póki co kase na to zbieraj ;-)a ja nie mam dla dzieciątka nic... mąż mnie hamuje, że za wcześnie itd fakt, nie znamy płci, może jak się ujawni przy następnej wizycie to zacznę szaleństwo...