reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Je jeszcze też nic nie mam bo nie znam płci dziecka :) ale za tydzień mam wizytę to może się już dowiem, ostatnim razem Maluszek nie chciał się pokazać :) to wtedy zacznę zwozić ubranka po kuzynostwie mojego Maleństwa

Gwiazda jedź na IP jeżeli ból jest tak silny to może nie być norma, szkoda nerwów, najwyżej potrzymają Cię z 2 dni na obserwacji i jak będzie ok to do domu.

Ilona mój dokładnie tydzień temu pokazał się w całej okazałości, lekarz nawet zrobił mu fotkę od dołu jak niechciałam wierzyć:rolleyes2:

A ja się przed chwila taj strasznie zdenerwowałam i popłakałam ze aż mi krew z nosa się puściła. teraz gładze małego po brzuszku i go przepraszam.

Alinka czekam aż mój będzie w domu bo z pracy będzie kolo 21 i jak nie przejdzie to już teraz jadę nie będę czekać

Julka co się stało ze się tak zdenerwowalas?

Gwiazda jedź koniecznie! Nie ma żartów!

Co do wyprawki to jestem w szoku że Wy już tyle macie a ja dosłownie 2 pary bodow kupilam sobie na Walentynki a tak to miałam czekać na połówkowe.
A po badaniu to pewnie zaczne jakieś ciuszki kupować, natomiast wózek lozeczko pokoik i wszystko inne pewnie w maju kupimy. To nasze pierwsze dziecko więc wszystko od początku będziemy kompletowac i pokoik mamy robić od podstaw także będzie czas zajęty ☺

My wózek wstępnie wybrany... łóżeczka też oglądaliśmy... ale póki co nie kupujemy :) a będziemy musieli wszystko kupić, bo pierwszy dzidziuś, a w rodzinie nie ma maluchów...;)

reklama
Do góry