reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

To gratulacje w sprawie ślubu a na kiedy masz termin bo nie pamiętam ;)
Dziękuję :) termin na 11.07 :)
Gratuluję ślubu :-D
Dziękuję :)

Co do zakupów to mam to szczęście że mam 3 rodzeństwa i każde już ma dzieci więc sporo rzeczy dostanę w spadku :) w sumie muszę kupić wózek i kosmetyki :) oczywiście ciuszki też jakieś kupię bo to sama przyjemność takie zakupy :D

reklama
Dziewczyny, jak macie chandrę polecam fryzjera:p Zrobiłam sobie znowu grzywkę, kolor i od razu lepiej się czuje :D z10 lat mi ubyło ;)
I jeszcze mi fryzjerki powiedziały, że nic nie przytyłam hahhaha

Gwiazda, uważaj tam na siebie !!!

Ja już ciuszki kupuję, łóżeczko na początku czerwca zamierzamy a wózek to zobaczymy, bo jeszcze myśle, czy kupić 2w1 czy na początek gondolę a spacerówkę oddzielnie, bo w tych 2w1 jak dobra gondola do spacerówka już gorzej a dziecię dłużej będzie w spacerówce jeździć.

Ja w nocy sypiam różnie, ale kupił mi mąż tę poduszkę dla ciężarnych i jest o niebo lepiej :)

Gwiazda wiesz jak masz się martwić.... ale życzę żeby przeszło i nie wróciło !
Ale mam rozlazły dzień,miałam prasować olałam....spać mi się chce...a potem w nocy z boku na bok...
Ja pomału kupuję...bardzo pomału ,...wczoraj kocyk,ręczniczek ,klika body..pieluszki kolorowe....

Gwiazda wiesz jak masz się martwić.... ale życzę żeby przeszło i nie wróciło !
Ale mam rozlazły dzień,miałam prasować olałam....spać mi się chce...a potem w nocy z boku na bok...
Ja pomału kupuję...bardzo pomału ,...wczoraj kocyk,ręczniczek ,klika body..pieluszki kolorowe....

Juz jest lepiej leżę plackiem ale jak wróci jeszcze raz to jadę juz nie będę patrzeć co ma być to będzie .Narazie jest spokojnie lekko pobolewa.

No racja ! trzymam kciuki żebyś nie musiała !
A do lekarza swojego kiedy masz ? a zadzwonić do niego nie możesz?

Lekarza mam 03.03. tego z NFZ a prywatnie jak by coś mam być w czwartek ale jak by było źle to mam jechać do niego do szpitala .To mnie żbadaja. Powiedział ze wziąć nospe i przeszło a jak znowu zacznie tak rwac to już wizyta na ip .

Margerita mam nadzieje ze nasze koty jakoś to zaakceptują. Jak nie to pojda na dwór.

Co do bliźniąt to wszystko razy dwa . Zmartwienia szczęście wydatki ale i radość. Tyle samo obowiązków co przy dwójce dzieci urodzonych osobno a tak to za jednym razem... [emoji6]

f2w3kw7ihyqz70ec.png

reklama
Czy na każdej wizycie u ginekologa macie robione USG? Ja do tej pory miałam na każdej ale jak czytam różne artykuły to często piszą o 3 badaniach USG w czasie ciąy

Do góry