reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Nie, ona twierdzi, że już ma za dużo wnuków i nie chce więcej. Już kiedyś opisywalam o co chodzi... Do tego twierdzi, że jak mamy konflikt to powinno być minimum 5lat różnicy a to, że zaszlam w ciążę rok po poronieniu to już przesada. Oj dużo by pisać na nasz temat.
Kamcia no to teściowa nie ma co. No nic ważne że dzidziuś będzie niedługo z wami :-)

reklama
My dziś byliśmy na burgerach, ale takich prawdziwych... ale tak się objadłam,.że maluch nie ma miejsca na podskoki:p
Iwonaimaja-polecam tą nowootwartą burgerownię-pewnie wiesz o jakim lokalu mówię;) co prawda haos jeszcze panuje, ale pysznie :)
Jeju u nas też otworzyli burgerownie i tak się czaje na nią ale zawsze mi nie po drodze

Dał mnie żadne pocieszenie:( ponieważ ja chyba należę do czołówki pod względem bezsenności:( mnie telepie... jest mi strasznie źle jestem zakatarzona zimno mi wogole czuje się fatalnie:( hahah fazerkamm skoro jesteś głodna to może coś zjedz malutkiego :))
Szybko zdrowiej :-*

reklama
Kurcze, jak dobrze, że jest to forum. Jako niedoświadczona myślałam, że zawsze nacinają-tak koleżanka mi kiedyś mówiła. Potem się zastanawiałam.jak rodzą kobiety z nienacka w domu czy coś... czy oni pytają czy się chce? Nacinają jak trzeba? Ja wolałabym.nie, no.ale jak będzie trzeba to nie mam.zamiaru się upierać...
Teraz jest tak, że musisz podpisać zgodę na nacięcie krocza.

Do góry