reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Hej
U nas nad morzem była d samego rana piękna słoneczna pogoda, teraz nagle się zachmurzyło, zrobiło się szaro i brzydko. A ja straciłam siłę, nie mam nawet weny żeby wstać i się ogarnąć.

witajcie. wrocilam z kościoła strasznie zmarznieta, dookoła wszyscy kichali także mam nadzieje ze się nie zaraze. dopóki nie będzie ciepło to chyba sobie odpuszczę. my dziś będziemy zaproszenia rozdawać. ah jak mi się nie chce :(

Ja od tygodnia mam taką chandrę, że .... czuję się stara, brzydka, jak wieloryb. Tylko bym ryczała. Do tego doszło lekkie przeziębienie, dziś do kościoła mnie mąż nie puścił i chyba lepiej, jak taka grypa panuje. Muszę iść do fryzjera, bo nie mogę na siebie patrzeć.
Brzuch mnie pobolewa, ale czekam na wizytę (5 marca).

Iwona35, co u Ciebie??? Zdrówka życzę.
Olcia, dlaczego trafiłaś do szpitala??

Witam nowe koleżanki i wracam do łóżka - co za dzień, ble

A ja na poprawe nastroju biore sie za zrobienie sernika :)
Duzo zdrowka dziewczyny, trzymajcie sie z dala od chorob.

A ja nie mam weny na ciasto żeby je robić ale bym zjadła ;) a ja dziś przez 1.5 godziny miała takie bulgotanir w brzuchu ze szok mój nawet jes słyszał ;) a teraz cisza ;)

reklama
Do góry