reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
U nas nad morzem była d samego rana piękna słoneczna pogoda, teraz nagle się zachmurzyło, zrobiło się szaro i brzydko. A ja straciłam siłę, nie mam nawet weny żeby wstać i się ogarnąć.
U nas nad morzem była d samego rana piękna słoneczna pogoda, teraz nagle się zachmurzyło, zrobiło się szaro i brzydko. A ja straciłam siłę, nie mam nawet weny żeby wstać i się ogarnąć.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
witajcie. wrocilam z kościoła strasznie zmarznieta, dookoła wszyscy kichali także mam nadzieje ze się nie zaraze. dopóki nie będzie ciepło to chyba sobie odpuszczę. my dziś będziemy zaproszenia rozdawać. ah jak mi się nie chce
nieufna
Fanka BB :)
Ja od tygodnia mam taką chandrę, że .... czuję się stara, brzydka, jak wieloryb. Tylko bym ryczała. Do tego doszło lekkie przeziębienie, dziś do kościoła mnie mąż nie puścił i chyba lepiej, jak taka grypa panuje. Muszę iść do fryzjera, bo nie mogę na siebie patrzeć.
Brzuch mnie pobolewa, ale czekam na wizytę (5 marca).
Iwona35, co u Ciebie??? Zdrówka życzę.
Olcia, dlaczego trafiłaś do szpitala??
Witam nowe koleżanki i wracam do łóżka - co za dzień, ble
Brzuch mnie pobolewa, ale czekam na wizytę (5 marca).
Iwona35, co u Ciebie??? Zdrówka życzę.
Olcia, dlaczego trafiłaś do szpitala??
Witam nowe koleżanki i wracam do łóżka - co za dzień, ble
Gwiazda_237
Witam dziewczynki
Witam nowe mamusie Dziewczyny w szpitalach szybkiego powrotu co i jak zdajecie relacje jak tam
Witam nowe mamusie Dziewczyny w szpitalach szybkiego powrotu co i jak zdajecie relacje jak tam
Kamcia2810
Też bym jakieś ciasto upiekła, ale w czasie postu robię odwyk od piekarnika
Gwiazda_237
A ja nie mam weny na ciasto żeby je robić ale bym zjadła a ja dziś przez 1.5 godziny miała takie bulgotanir w brzuchu ze szok mój nawet jes słyszał a teraz cisza
Kamcia2810
Mi probiotyk robi rewolucje w jelitach :/
reklama
Gwiazda_237
A ja Kamcia nie biorę nic co mogło robić rewolucję i to nie było na jelitach jestem pewna