reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Nieufna dobrze ze juz jestes!!! Zastanawialam sie gdzie sie podziewasz...

Iwona jestescie teraz pod dobra, stala opieka.. będzie dobrze!!
Ciezko w tlumie bylo znalezc Twoj post.. w tak naglych przypadkach mozesz/mozemy korzystac z watku "sos" bysmy szybko wiedzialy co sie dzieje... dawaj znac co u Was!! Sciskam :*

Ehhh przeciez to mozna oszalec!!!! Grubo po 4 a ja nie spie... obudzilam sie do wc jakies 2h temu... jak tu pozniej funkcjonowac w dzien?
Udanej niedzieli Wam zycze!

reklama
Dał mnie żadne pocieszenie:( ponieważ ja chyba należę do czołówki pod względem bezsenności:( mnie telepie... jest mi strasznie źle jestem zakatarzona zimno mi wogole czuje się fatalnie:( hahah fazerkamm skoro jesteś głodna to może coś zjedz malutkiego :))

Mnie tez cos lapie... aspiryna narazie daje jakos rade... Sarka zdrowka!!!
Ps. W pierwszej ciezy tez nie spalam po nocach :/ odsypialam w dzien, teraz nie mam takiej opcji... ehhh

Ja póki co ratuje się syropem z czarnego bzu i mlecza ale słabo dają radę ... mnie telepie...
fazerkamm a Tobie smacznego!:)

Ja sie boje ze bede miala jak ostatnio (umieralam prawie ze przez 4dni) i wole teraz na poczatku wziac cos bo domowe sposoby w ogole na mnie nie dzialaja...
Zdrowka!

Zjadlam troche chalwy :o

reklama
Do góry