reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
To ja po przytulankach miałam takie plamienie jednodniowe ze trzy tyg temu i od tamtej pory nic a nic.. aż do soboty. W piątek te krwotoki z nosa skrzEpy...i w sobotę w południe te upławy...dziś czysto ani z nosa ani z dołu. Myślę że śluzówka jest mocno ukrywiona i dlatego. Chyba żeby Ci nie przeszło albo się nasiliło.

Najważniejsze że nie boli nic.

Malinowa u mnie libido spadło do minus tysiąc [emoji20]

f2w3kw7ijzzr6lqp.png

No oby to od tego. Wczoraj były delikatne "przytulanki " a dziś to
Jeśli to przyczyna to mąż może zapomnieć już o przytulanki bo jak mam za każdym razem się tak denerwowac to ja dziękuje..!

To może być przyczyną, pamiętam jak miałam plamienie w 2 ciąży, w 31tygodniu, to pierwsze pytanie było o przytulanki.

@maryńka - mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy. Jak bedziesz miała okazję odezwij się do nas. Tulam mocno!

@Zielona_stokrotka - jak u Ciebie???

Patuska, MalinowaMarta u mnie tak samo ochoty na przytulanki spadły straaaasznie, aż wczoraj postanowiłam to wynagrodzić Mężowi żeby chociaż on był zadowolony...ja generalnie mam zakaz wspołżycia ze względu na szyjkę która sie skraca, na szczęście można Meza uszczęśliwić w inny sposób :D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hihi z zatkanym nosem mogłoby byc ciezko :D
Ja tam sie nie zmuszalam, lubię jak jest zadowolony z zony :p

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Paula ha ha ja też ale czasami mi się po prostu nie chce...

Żeby tylko się tym chłopom nie znudziło to ich zadowalanie [emoji1]

f2w3kw7ijzzr6lqp.png

Malinka próbuje wczytać z telefonu i coś się nie chce [emoji20]

Do góry