reklama
nieufna
Fanka BB :)
Takie co? http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-karmienia-rogal-duza-i5973586061.htmlMój kupił w sklepie z artykułami i sprzętem dla dziecka, ale chyba na allegro tez są
Bo są jeszcze takie podwójnie za ok 200zł
http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-kojec-ciazowa-bambus-i5170562702.html
MalinowaMarta
A jakie miałaś to tsh w 9 tyg.?Julka ale u mnie wykryto tsh w 9 tyg ciazy boje sie ze mały sie zle przez to moze rozwijać
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
paula_dabro
Malinowa Marta wysokie 6,54 :/ a co tam?
Julka89.89
Cudzie trwaj..
ruda@91
@Dżudka_88 ja miałam plamienie w 7-8 tygodniu i to był krwiak. Później miałam znowu w 15-16, ale to niewielkie i beżowo-brązowe. Poszłam na awaryjną wizyte przez to, bo sie martwiłam, z dzieckiem wszystko było ok, nic sie nie odklejało. Lekarz przepisał mi luteine i przeszło. Plamisz dalej?
MalinowaMarta
Ja mam bardziej podobna do tej drugiej...
Ja miałam w weekend upławy pod barwione na brzoskwiniowo może lekko różowo ale przeszło. Dziś czysto. A przez ostatnie dni miałam krwotoki z nosa i to silne. Wiec myślę że śluzówka jest mocno przekrwiona i żyłki pękają bo krwotoki minęły i te upławy tez.
Mam nadzieję że i u mnie przeszło i jakos dotrwam do wizyty
@Dżudka_88 ja miałam plamienie w 7-8 tygodniu i to był krwiak. Później miałam znowu w 15-16, ale to niewielkie i beżowo-brązowe. Poszłam na awaryjną wizyte przez to, bo sie martwiłam, z dzieckiem wszystko było ok, nic sie nie odklejało. Lekarz przepisał mi luteine i przeszło. Plamisz dalej?
Teraz znowu miałam śluz z krwią, już drugi raz w ciągu 3 godzin...niby nie dużo tego ale jednak a nie powinno!
Luteine bralam do 17 tyg bo miałam w 14 odstawić to miałam płomienie. Ale na wizycie ostatniej w 17tyg było wszystko ok i lekarz kazał już odstawić...
reklama
Jak nic Cię nie boli nie stawia się macica to póki co nie ma co panikować polez nie dźwigaj. Ja jak wylądowałam drugi raz z plamieniem to lekarz w szpitalu na mnie fuknal ze on w badaniu nic nie widzi wiernik czysty a ja robie aferę tylko ja widziałam przez dwie godziny żywa krew nie dużo ale była żywa. I okazało się ze mam dużo małych krwiakow które pękają i stad to plamienie. Luteina nospA i kategorycznie leżeć do końca 1 trymestru...teraz spokój tylko te upławy bo to nie były plamienia nie wiadomo jakie...Mam nadzieję że i u mnie przeszło i jakos dotrwam do wizyty