reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Julka ale u mnie wykryto tsh w 9 tyg ciazy boje sie ze mały sie zle przez to moze rozwijać :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
A bierzesz leki i kontrolujesz tsh i hormony? jeżeli tak i masz dobre wyniki i jesteś pod kontrolą lekarza to się nie martw ;)

Dziewczynki czy Wam zdarzyło się mieć jakieś plemienia na tym etapie ciąży? Mnie właśnie się to przytrafiło, mam nadzieję że to jednorazowo i więcej się nie powtórzy. Martwie się strasznie...nie wiem co może być przyczyną!
Raz w 14 tyg zdarzyło mi się już płomienie,bylam wtedy w szpitalu,niby nic niepokojącego nie zauważyli. A przyczyną wtedy najprawdopodobniej było przemęczenie. Teraz nie mogę szukać przyczyn w przemęczeniu bo jestem na l4 i naprawdę dużo odpoczywam...kurcze nie wiem co myśleć a wizyta dopiero za 2 tyg może to wczorajsze "przytulanie" z mezem...hmmm sama nie wiem..
Plamienie brązowe czy z krwią? Jeszcze leci? Ja miałam w
14 tyg bo był krwiak. Ale przyczyn może być wiele. Było obfite? Zapisz się na wcześniejszą wizytę może.

Julka ale u mnie wykryto tsh w 9 tyg ciazy boje sie ze mały sie zle przez to moze rozwijać :(

Tak jestem od tego czasu pod kontrola tsh juz sprowadzone do parteru...ale teraz bede miała schizy ze z małym cos nie tak i boje sie połówkowego :(

UJ
Plamienie brązowe czy z krwią? Jeszcze leci? Ja miałam w
14 tyg bo był krwiak. Ale przyczyn może być wiele. Było obfite? Zapisz się na wcześniejszą wizytę może.

Dwie godz temu zauważyłam na wkladce śluz z krwią i do tej pory nic na szczęście. Raczej nie było obfite ale i tak się martwie! Czy nigdy od wizyty do wizyty nie będę mogła spokojnie czekać tylko zawsze musi coś niepokoić

paula uwierz ze choroba nie ma żadnego wpływu na dziecko jeżeli masz tsh dobre. twoje zamartwianie się teraz bardziej szkodzi niż hashimoto. podejrzewam że masz je nie od dziś a jakoś żyjesz normalnie i zaszłas w ciążę :)

reklama
Dziewczynki czy Wam zdarzyło się mieć jakieś plemienia na tym etapie ciąży? Mnie właśnie się to przytrafiło, mam nadzieję że to jednorazowo i więcej się nie powtórzy. Martwie się strasznie...nie wiem co może być przyczyną!
Raz w 14 tyg zdarzyło mi się już płomienie,bylam wtedy w szpitalu,niby nic niepokojącego nie zauważyli. A przyczyną wtedy najprawdopodobniej było przemęczenie. Teraz nie mogę szukać przyczyn w przemęczeniu bo jestem na l4 i naprawdę dużo odpoczywam...kurcze nie wiem co myśleć a wizyta dopiero za 2 tyg może to wczorajsze "przytulanie" z mezem...hmmm sama nie wiem..
Ja miałam w weekend upławy pod barwione na brzoskwiniowo może lekko różowo ale przeszło. Dziś czysto. A przez ostatnie dni miałam krwotoki z nosa i to silne. Wiec myślę że śluzówka jest mocno przekrwiona i żyłki pękają bo krwotoki minęły i te upławy tez.

f2w3kw7ijzzr6lqp.png

Do góry