reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam Was kochane. Wpadam zeby sie pozegnac do mam nadzieje lipca. Bylam dzis na badaniu USG u gina po miesiacu od ostatniego. Chcialam poznac plec a obraz ledwo czytelny - wyszlo nam malowodzie. Karetka. Szpital. Jutro przenosza mnie do kliniki specjalistycznej i bede szukac przyczyny. Nic nie czulam niepokojacego. Wody mi sie nie sacza szyjka zamknieta. W naszym przypadku USG bardzo pomoglo. Moze nawet uratowalo życie mojego szkraba. Nerki byly widoczne wiec nie jest najgorzej. Pewnie beda mi uzupelniac te wody... bedziemy walczyc!

zycze Wam spokojnej ciazy. zdrowka i mam nadzieje, ze w lipcu pokaze Wam fotki mojego skraba! A teraz wybaczcie mi. Bo mam tyle roznych mysli w glowie i chce byc z nimi sama.
Maryńka bardzo mi przykro że są jakieś problemy ale wierze że będzie na to rada. Trzymaj się. Czekamy na zdjęcia maluszka w lipcu. Jak będziesz miała ochotę to pisz do nas. :-*

reklama
dzięki :)
taka poduszka
poduszka-Poofi-3.jpg

paula ja mam hashimoto zdiagnozowane około 8-9 lat temu i moja siostra tez ma a urodziła dwójkę zdrowych dzieci. to naprawdę nic groźnego tylko całe życie będziesz musiała zażywać hormony. dobrze dobrane i zapominasz ze to choroba

Julka super poducha :)
Ja właśnie zastanawiam się czy kupić taką dużą czy małą, bo również kradne kołdrę mężowi:p
MalinowaMarta a Ty masz taką dużą czy tą mniejszą, pisałaś kiedyś o niej ale już niestety pamiętam :(

Julka ale u mnie wykryto tsh w 9 tyg ciazy boje sie ze mały sie zle przez to moze rozwijać :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Julka ale u mnie wykryto tsh w 9 tyg ciazy boje sie ze mały sie zle przez to moze rozwijać :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry