reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja również mam łożysko na przedniej ścianie a ruchy czuję jakoś od tygodnia z dnia na dzień częściej (chociaż przed wczoraj przez cały dzień czułam tylko raz kopniecie na wieczór). Raz czuję delikatnie, raz trochę mocniej, tylko u mnie już 20 tyg i do tego dzidzia szybko rośnie i wg usg jest starsza, więc napewno i wy niedługo poczujecie ;)

reklama
Witam Was kochane. Wpadam zeby sie pozegnac do mam nadzieje lipca. Bylam dzis na badaniu USG u gina po miesiacu od ostatniego. Chcialam poznac plec a obraz ledwo czytelny - wyszlo nam malowodzie. Karetka. Szpital. Jutro przenosza mnie do kliniki specjalistycznej i bede szukac przyczyny. Nic nie czulam niepokojacego. Wody mi sie nie sacza szyjka zamknieta. W naszym przypadku USG bardzo pomoglo. Moze nawet uratowalo życie mojego szkraba. Nerki byly widoczne wiec nie jest najgorzej. Pewnie beda mi uzupelniac te wody... bedziemy walczyc!

zycze Wam spokojnej ciazy. zdrowka i mam nadzieje, ze w lipcu pokaze Wam fotki mojego skraba! A teraz wybaczcie mi. Bo mam tyle roznych mysli w glowie i chce byc z nimi sama.
Aż mam łzy w oczach!! Kochana trzymajcie się dzielnie!! rośnijcie zdrowo!! i jak tylko będziesz mieć jak i chęci to napisz cokolwiek!! Bedę się za Was modlić!

Dziewczynki czy Wam zdarzyło się mieć jakieś plemienia na tym etapie ciąży? Mnie właśnie się to przytrafiło, mam nadzieję że to jednorazowo i więcej się nie powtórzy. Martwie się strasznie...nie wiem co może być przyczyną!
Raz w 14 tyg zdarzyło mi się już płomienie,bylam wtedy w szpitalu,niby nic niepokojącego nie zauważyli. A przyczyną wtedy najprawdopodobniej było przemęczenie. Teraz nie mogę szukać przyczyn w przemęczeniu bo jestem na l4 i naprawdę dużo odpoczywam...kurcze nie wiem co myśleć a wizyta dopiero za 2 tyg może to wczorajsze "przytulanie" z mezem...hmmm sama nie wiem..

Witajcie :) czytałam Was na raty, udało się! Wam płacą za te posty ;)

Ja dziś od rana coś robię... pranie, prasowanie, obiady, odkurzanie, mycie podłóg... teraz idę odpocząć bo mnie plecy bolą :(

Agnesdem- u mnie dzis krem z dyni i gulasz z żołądków.

Co do smarowania to ja smaruję się od narodzin Ami olejem kokosowym... w ciąży z Ami smarowałam sie jakimś balsamem z apteki który nie dość, że okropnie pachniał to jeszcze był drogi, a do tego jeszcze w dzień porodu nad pępkiem wyszedł mi jeden maleńki rozstęp.... zobaczymy jak teraz będzie.

Venice- jeszcze raz kciuki!!! czekamy na info! :)
Słyszałam że ten olej kokosowy ma szerokie zastosowanie. Uzywasz do czegoś jeszcze?

reklama
A ja sie wlasnie dowiedziałam ze mam Hashimoto :( i jestem załamana....w 9 tyg ciazy dowiedziałam sie ze choruje na tarczyce a dzisiaj przyszły wyniki ze to Hashimoto...masakra...martwię sie o małego :( juz sie boje tego usg połówkowego....

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry