reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

co do magnezu to ja wszystko najpierw konsultuje z lekarzem pytam ktory moge i juz...On wie najlepiej.

Co do smarowania ja w sumie zawsze sie smarowalam i smaruje cala codziennie ale ogolnie chce kupic wlasnie jakis krem na rozstepy zbey zapobiec..slyszalam duzo dobrego o ziaja mamma mia:)

reklama
i-ziajka-mamma-mia-krem-przeciw-rozstepom-150-ml.jpg

Załączniki

• i-ziajka-mamma-mia-krem-przeciw-rozstepom-150-ml.jpg
    i-ziajka-mamma-mia-krem-przeciw-rozstepom-150-ml.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 190
co do magnezu to ja wszystko najpierw konsultuje z lekarzem pytam ktory moge i juz...On wie najlepiej.

Co do smarowania ja w sumie zawsze sie smarowalam i smaruje cala codziennie ale ogolnie chce kupic wlasnie jakis krem na rozstepy zbey zapobiec..slyszalam duzo dobrego o ziaja mamma mia:)
no właśnie wizytę mam dopiero 2 marca wiec dopytam ale z córką też brałam Aspargin i chyba sobie go kupie a ten dam mężowi.
też chcę tę ziaję kupić, wcześniej uzywałam Perfecty bądź ziajki

reklama
Do góry