reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

mnie też pobolewa dziś do brzucha ale tak trochę inaczej.. może to te rozciąganie się więzadeł ? eh chyba trzeba się przyzwyczaić ze ciągle cos ;)

reklama
Ja od począfku ciąży miałam lekką anemię, ale mój dr nie jest zwolennikiem wczesnego wprowadzania żelaza, dopiero miesiąc temu mi przepisał, ale biorę od czasu do czasu. Do toalety chodzę codziennie, ale z bólem, mimo, że każdego ranka wypijam świeży sok z pomarańczy, jem jabłka i płatki owsiane. Tak sama siebie pocieszam, że jak byłam z synem w ciąży to czułam się rewelacyjnie, żadnych dolegliwości, nic, za to poród masakra. To jak teraz mi wszystko dolega to może lżej urodzę :p :)

Ja od począfku ciąży miałam lekką anemię, ale mój dr nie jest zwolennikiem wczesnego wprowadzania żelaza, dopiero miesiąc temu mi przepisał, ale biorę od czasu do czasu. Do toalety chodzę codziennie, ale z bólem, mimo, że każdego ranka wypijam świeży sok z pomarańczy, jem jabłka i płatki owsiane. Tak sama siebie pocieszam, że jak byłam z synem w ciąży to czułam się rewelacyjnie, żadnych dolegliwości, nic, za to poród masakra. To jak teraz mi wszystko dolega to może lżej urodzę :p :)
też sobie tak powtarzałam ale niestety poród też dał mi w kość;P

Doris, Malinka i innym chorym dużo zdrówka!!

Mój mąż nadal z gorączką, jak to mówi 'wykończe się' jeka i steka... wczoraj popołudniu chciał abym go na sor zawiozla... eh.... ciężki przypadek, jutro zapisał się do lekarzy... ogólnego, laryngologa i jeszcze do jakiegoś!

No właśnie raczej nie możliwe żeby aż tam stopka była jak macica kończy się przy pepku dalej przecież :D nie wiem. Czekam a to już 19 i 3 dzien

Ja jestem na podobnym etapie ciąży co Ty i też jakieś 3 dni temu poczulam dopiero ruchy tzn takie bąbelki... bulgotanie. Ale zwykle tylko wieczorem Mały się odzywa, chwilke posmyra i to wszystko... Też myslalam że już powinnien bardziej dawać o sobie znać ale widać niektórym z nas dane jest dłużej czekać bo raczej większość z dziewczyn już od jakiegoś czasu pisze ze dzieciaki rozrabiaja w brzuszkach

Venice ból z kosmosu mój juz na mnie patrzeć nie może a ja blada jak ściana a jak byłam na IP i u dwóch ginekologów ti stwierdzili ze nie wiedzą od czego ból brzucha biorę dwa razy dziennie po dwie tabletki nospe trochę pomaga ale za to plecy to już jakąś porażka i na nie nic nie pomoże bo to od ucisk ów na nerwy wiec modlę się żeby te drugie 19 tc zlecialo szybko ale mam przeczucie ze urodze w czerwcu i mnie to nie zdziwi raczej . Jusuwa i Dzudka88 ja też 19 tc i nie czuje ruchów coś się tam dzieje ale się nie martwię kochane spokojnie ;)

Gwiazda no może faktycznie uciski jakieś na nerwy ..jesli lekarze nic nie wymyślili .....życze ci żeby szybko przeszło !!!!!!!!!!!!! ..ból potrafi wymęczyć i to bardzo....
Wy o naturalnych porodach..hmmm a ja jak pomysle o 3 cc...to szkoda gadać nawet...

reklama
Do góry