Julka89.89
Cudzie trwaj..
mnie też pobolewa dziś do brzucha ale tak trochę inaczej.. może to te rozciąganie się więzadeł ? eh chyba trzeba się przyzwyczaić ze ciągle cos
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też sobie tak powtarzałam ale niestety poród też dał mi w kość;PJa od począfku ciąży miałam lekką anemię, ale mój dr nie jest zwolennikiem wczesnego wprowadzania żelaza, dopiero miesiąc temu mi przepisał, ale biorę od czasu do czasu. Do toalety chodzę codziennie, ale z bólem, mimo, że każdego ranka wypijam świeży sok z pomarańczy, jem jabłka i płatki owsiane. Tak sama siebie pocieszam, że jak byłam z synem w ciąży to czułam się rewelacyjnie, żadnych dolegliwości, nic, za to poród masakra. To jak teraz mi wszystko dolega to może lżej urodzę
Daj pomarzyćteż sobie tak powtarzałam ale niestety poród też dał mi w kość;P
ja teraz to już marzę żeby mieć poród za sobą, wiem ze będzie ciężko wiec wole się psychicznie nastawićDaj pomarzyć
No właśnie raczej nie możliwe żeby aż tam stopka była jak macica kończy się przy pepku dalej przecież nie wiem. Czekam a to już 19 i 3 dzien