reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
BanyOn...- witaj :) ile czasu zajęło Ci to czytanie?
Jolcia 6 dni :) ale wczoraj siedziałam do 3 w nocy żeby szybciej do Was dołączyć :)
Na początku jak zobaczyłam te 1079 stron to bałam się, że wszystkie zdążymy urodzić a ja dopiero nadrobię zaległości :D Jestem praktycznie od początku ciąży na L-4 więc co miałam lepszego do robienie jak nie "poznanie" Was :) a że borykam się z cukrzycą ciążową to między pomiarami cukrów i przygotowywaniem posiłków czytałam Was sobie :)

Dzisiaj padło na mnie brzuch boli,kłuje,rozpiera i ciągnie w dół. Jak leżę nic,jak wstaje znowu. Wzięłam no spe i zobaczymy. Lekarz we wtorek. Próbuje nie panikować...

Jolcia 6 dni :) ale wczoraj siedziałam do 3 w nocy żeby szybciej do Was dołączyć :)
Na początku jak zobaczyłam te 1079 stron to bałam się, że wszystkie zdążymy urodzić a ja dopiero nadrobię zaległości :D Jestem praktycznie od początku ciąży na L-4 więc co miałam lepszego do robienie jak nie "poznanie" Was :) a że borykam się z cukrzycą ciążową to między pomiarami cukrów i przygotowywaniem posiłków czytałam Was sobie :)
oooo.... jak 'milo' nie jestem sama z cukrzycą:))))

Amelcia od początku miała duuużo włosków :) które nic a nic się nie wytarły ani nie wypadły :)

witaj:)

Dzisiaj padło na mnie brzuch boli,kłuje,rozpiera i ciągnie w dół. Jak leżę nic,jak wstaje znowu. Wzięłam no spe i zobaczymy. Lekarz we wtorek. Próbuje nie panikować...
Mnie też ciągnie w dół jak chwilami... wszystko się rozciąga

f2w3kw7ijzzr6lqp.png

Patuska, Jolcia - mnie też boli kręgosłup, ja to jeszcze mam problemy z kręgosłupem i skoliozę, nie wyleczoną i jak mnie tąpnie od czasu do czasu to umieram. W ciąży z Mikim zastrzyki na to brałam, bo ciężar był i mnie masakrycznie wykrzywiło. Dziś też boli mnie bardziej, ugh :/
Jolciu - świetne są te Twoje zdjęcia z leżaczka więc póki jeszcze dajecie radę to je róbcie :) Najlepszego dla Ami!
Patuska, dobrze, że plamienie przeszło. Oby nie wróciło!
Julka, może nie będzie tak źle. Odpocznij teraz.
Zielona, nie znam żadnych sposobów, oprócz szturchania, chętnie poznam!! Mój też chrapie jak jest wypity, na boku raczej nie, to go szturcham, żeby się przekręcił na bok :/ Ale wiem co to za ból, bo ja też przenoszę się do innego pokoju, żeby mi ciśnienie nie skoczyło, bo mnie trafia.
MamaWiki - oby przeszło!
Baby - witaj :)

Mój Mikołaj chrapał i miał bezdechy do momentu, aż mu nie wycięli trzeciego migdała, a dwóch nie podcięli. Potem stałam nad nim i słuchałam czy oddycha :)

Moje dziecko dzisiaj mało ruchliwe, a ja nadal słabo czuję, ale już codziennie i jak czuję za mało lub prawie wcale to się denerwuję :/ A w ogóle dzisiaj do niczego jestem, śpię, leżę, plecy bolą :/

Lila to mamy ten sam problem z kręgosłupem. Od dziecka problem z odcinkiem lędźwiowym... skolioza która mimo rehabilitacji się pogłębila. I mój kręgosłup wygląda jak litera S. Jeszcze to tyłozgięcie to PMS miałam takie ze dwa dni przed okresem i dwa dni w trakcie z łóżka nie wstawalam...

f2w3kw7ijzzr6lqp.png

reklama
witajcie. mój zaraz przyjedzie i w końcu spędzimy urodziny we dwojke chociaż te dwie godzinki :) ja dziś czuje maleństwo często, jest bardzo ruchliwe ale wczoraj był spokojniejszy. uwielbiam te jego kopniaki chociaż pewnie w pewnym momencie będą bolaly :p

Do góry