Patuska, Jolcia - mnie też boli kręgosłup, ja to jeszcze mam problemy z kręgosłupem i skoliozę, nie wyleczoną i jak mnie tąpnie od czasu do czasu to umieram. W ciąży z Mikim zastrzyki na to brałam, bo ciężar był i mnie masakrycznie wykrzywiło. Dziś też boli mnie bardziej, ugh :/
Jolciu - świetne są te Twoje zdjęcia z leżaczka więc póki jeszcze dajecie radę to je róbcie
Najlepszego dla Ami!
Patuska, dobrze, że plamienie przeszło. Oby nie wróciło!
Julka, może nie będzie tak źle. Odpocznij teraz.
Zielona, nie znam żadnych sposobów, oprócz szturchania, chętnie poznam!! Mój też chrapie jak jest wypity, na boku raczej nie, to go szturcham, żeby się przekręcił na bok :/ Ale wiem co to za ból, bo ja też przenoszę się do innego pokoju, żeby mi ciśnienie nie skoczyło, bo mnie trafia.
MamaWiki - oby przeszło!
Baby - witaj
Mój Mikołaj chrapał i miał bezdechy do momentu, aż mu nie wycięli trzeciego migdała, a dwóch nie podcięli. Potem stałam nad nim i słuchałam czy oddycha
Moje dziecko dzisiaj mało ruchliwe, a ja nadal słabo czuję, ale już codziennie i jak czuję za mało lub prawie wcale to się denerwuję :/ A w ogóle dzisiaj do niczego jestem, śpię, leżę, plecy bolą :/