Julka89.89
Cudzie trwaj..
Mi zlecialo strasznie. dopiero patrzyłam zdziwiona na test ze w końcu się udało a teraz czuję jak mój maluch mnie kopie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a za jakiś czas napiszemy tak niedawno był pólmetek a tu juz połowa rozpakowanaMi zlecialo strasznie. dopiero patrzyłam zdziwiona na test ze w końcu się udało a teraz czuję jak mój maluch mnie kopie
szczepionka nie wyklucza zarażenia, minimalizuje za to objawy. Chociaż jak widziałam jak moja Młodsza była obsypana to nawet w tą minimalizację zwątpiłam i co ciekawe starsza szczepiona była tradycyjnie a Młodej opłaciłam skojarzoną żeby miała mniej wkłućHope nie szczepilas dzieciaczkow na ospe ze zalapala?
Dariazgr w pierwszej ciazy mialam raz bol migrenowy glowy, po porodzie raz na jakiś czas sie odzywalo, a w tej ciazy to niezliczone ilosci migreny mam... (przed pierwszą ciaza nie wiedzialam co to migrena) dodam tylko ze migrena przez hormony powstaje.
Dariazgr w pierwszej ciazy w ogole tez mnie piersi nie bolaly, teraz przez ponad 3 miesiace baaardzo... nie ma co porównywać kazda ciaza inna
Moj maz jest na każdym usg i przy porodzie chyba tez będzie (narazie mam taki plan, zobaczymy jak wyjdzie w praniu) dlatego wizyty mam o 19/20 zebysmy razem jezdzili. Czy ktoras z Was planuje jeszcze porod rodzinny?
Witam sie spiaco piatkowo
ja sobie nie wyobrażam rodzenia samej, mąż był przy dwóch porodach, nawet nie dyskutuje ze mną o trzecim bo to dla niego tak normalne jak to,że oddycha.. Ja rodziłam dośc szybko, na sali się śmiali że skoro był 2 razy to trzeci może sam w domu przyjąćHope nie szczepilas dzieciaczkow na ospe ze zalapala?
Dariazgr w pierwszej ciazy mialam raz bol migrenowy glowy, po porodzie raz na jakiś czas sie odzywalo, a w tej ciazy to niezliczone ilosci migreny mam... (przed pierwszą ciaza nie wiedzialam co to migrena) dodam tylko ze migrena przez hormony powstaje.
Dariazgr w pierwszej ciazy w ogole tez mnie piersi nie bolaly, teraz przez ponad 3 miesiace baaardzo... nie ma co porównywać kazda ciaza inna
Moj maz jest na każdym usg i przy porodzie chyba tez będzie (narazie mam taki plan, zobaczymy jak wyjdzie w praniu) dlatego wizyty mam o 19/20 zebysmy razem jezdzili. Czy ktoras z Was planuje jeszcze porod rodzinny?
Witam sie spiaco piatkowo