reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Uciekam Kochane troszke poleżeć może to krocze i podbrzusze przestanie boleć... Buziaki dla Was i miłego dnia życze :* wskoczę wieczorkiem :-) buziolki w brzusie :-)

reklama
Niczko pociesze cie tym, ze moj D nawet nie wie jak sie pralke zalacza :-D wiec nie wiem co jest gorsze, ze wsypuje 2 miarki proszku czy to, ze nie wie jak dziala pralka ktora ma dobrych kilka lat :-D

Cześć Brzusie:)
Balkan cieszę się, że skurcze Ci się wyciszyły i masz dobry nastrój. Co się dzieje z tymi szyjkami?
Niko ja mam takie wrażliwe krocze. Wciąż miałam uczulenie na proszek. Pomogło - pozbycie się wkładek higienicznych, spanie bez majtek. Płukałam w korze dębu. A po goleniu smarowałam się płynem łagodzącym małża po goleniu:) Z serii AA. I pomagało. A codziennie używam Lactacydu i on mi służy.

Witam.
Normalnie od tygodnia jestem na bieżąco. Aż dziwne, bo nigdy nie udawało mi się wszystkiego przeczytać. Ale z pisniem jest już gorzej, brakuje weny.
Balkan trzymam kciuki, oby wszystko było dobrze i żebyś wytrwała do lipca.
Maqnio wszystkiego najlepszego w drugą rocznicę ślubu.
Ja jeszcze przez dwa tygodnie pracuję a później juz na zwolnienie. W pracy wszyscy mnie traktują bardzo ulgowo, więc nawet za bardzo się nie zmęczę. Za to w domu na pełnych obrotach przy swojej zbuntowanej trzylatce. Na szczęście nie mogę narzekać na samopoczucie. Jak na razie świetnie. Oczywiście wielkość brzuszka coraz bardziej przeszkadza w codziennych czynnościach, ale ogólnie jest bardzo dobrze.
Pozdrawiam.

a ja dzisiaj zakupiłam paczkę pampersów i chusteczki..dodatkowo wparowałam na strych rodziców i buszuje po workach pełnych ciuszków..muszę wszystko posegregować i podpisać, co na teraz zabiorę a reszta na później.. już udało mi się znaleźć stelaż z wanienką, materac do łóżeczka, 4 komplety pościeli, fotelik samochodowy.. reszta przede mną..ale od razu widzę ile to mniej kosztów:)

teraz po obiadku trzeba się położyć, bo mały trochę się wierci i chyba już ma dość tego chodzenia :)
Maqnio - oby każdy kolejny rok był lepszy od poprzedniego:-D
Balkan - teraz będzie już tylko lepiej:)
Veronika - bidulko..naprawdę nie zazdroszczę..oby to dziadostwo zostawiło Cię wreszcie..
reszcie mamusiom wielki cmok

Cześć Dziewczyny!

Ostatnio mało piszę na forum, wybaczcie, ale nie chcę tu wprowadzać niepotrzebnie dołującej atmosfery.

Ściskam Was wszystkie mocno!!!

Trzymam z całej siły kciuki za Balkan!

Niech te cholene skurcze już do lipca się nie pojawiają i te szyjki też niech już przestaną się skracać...

psota to forum kobiet w odmiennym stanie co równa się wzloty i upadki- po to jesteśmy temu żeby rozmawiać o wszystkim co nas cieszy trapi czy dołuje.Jeśli masz potrzebę, chęć czy cokolwiek ( w sumie jako fanka BB to już Twój obowiązek jakby;) ) to pisz co trzeba!!! Buziaki

Sestinko, dzięki:* Doszłam jednak do wniosku, że lepiej wprowadzać tutaj jak najwięcej optymizmu, niż pesymizmu:) A ja, po tym szpitalu, jestem na etapie wiecznego histeryzowania.

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie brzucholinkI!
Weroniko, Twoj problem jest mi bardzo bliski, mozna powiedziec ze 70% mojej ciąży to swędzący problem. na początku infekcja, potem grzybica i upławy. Masakra jakas. Zapytaj lekarza o Femi waxin, albo poczytaj o nim na necie, zanim zapytasz lekarza. Mi pomogł, mam nadz ze problem nie wróci. u mnie było tak ze miałam swędzenie, a zanim poszłam do lekarza na wizyte, juz zdązyła się rozwinąć infekcja. Lekarz u mnie zastosował gynoxin, gynazol i kuracja tym femi vaxinem. do tego zakaz golenia, lekarz zaleciłł mi obcinac włoski nożyczkami, tak na 1 cm. i do podmywania pliwa fem, przeciw stanom zapalnym. Mnie pomogło.

Do góry