Corin
Mama Trójki :)
Ja mam jeszcze 3 tygodnie czekania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam podobnie wszystko mnie drazni nawet deodorant mojego M,a co do pochłaniaca to nie wiem czy pomoze ale spróbowac możnadziewczyny pisałyście niektóre, że was mdli na widok mięska. Ja nie mam kłopotów z jedzeniem, ale mam problem z ..... otwieraniem lodówki. Tak, tak z otwieraniem. Jestem bardzo wyczulona na zapachy i lodówka mi po prostu śmierdzi. W 2 mc ciązy myłam lodówkę 3 razy a na 4 raz poprosiłam o to kuzynkę, bo myślałam ze zwymiotuję. No i mówię Wam, że zapach sobie nie poszedł. ... Więć za każdym razem kiedy otwieram lodówkę, żamykam nos ręką lub poproistu wstrzymuję oddech. Wiem, że to dziwne dla Was, ale dla mnie stało się codziennościa. Koszmar....