jedyneczka
Fan(ka)
Jestem, zwlokłam zad i pojechałyśmy na zakupy Ale że mała była akurat przed kolejną drzemką darła się przy ubieraniu intensywniej niż zazwyczaj Na szczęście zasnęła w drodze więc wstąpiłyśmy do dziecięcego po kilka rzeczy a potem real a tam już się obudziła. Tylko jej czapę zdjęłam i rozpięłam kurtałkę bo obróciłam ze strachu że się wydrze chyba w 10minut W domu niestety bujanie znów do spania Powiedziałam M że dziś znów gotowiec na obiad bo mała mi daje popalić i nie mam kiedy gotować . Dotychczas gotowałam a ona się huśtała a teraz nie chce a przecież nie będę gotowała w czasie wolnym kiedy ona śpi Bo wtedy to ja na bb siedzę M na to że się przyzwyczaił do gotowców bo je od tygodnia no i wjechał mi tym hasłem na ambicję więc będzie kurcze pieczone i frytki
tiffi no to mnie pocieszyłaś tym gośćcem Ja też lubię kiedy nawet mroźno i biało ale bezwietrznie i najlepiej słonecznie Taaa też dziś powiedziałam M że ciekawe jakby tak miał z małą kilka dni spędzić i wszystko inne ogarniać w tym czasie, albo na spacer ją ubrać, już go widzę Mój też oznajmia a ja zapytuję czy da radę żebym skoczyła tu czy tam i patrz, nie zwróciłam na to uwagi wcześniej Może Ci mój M podziękować bo się musi zmienić Nockę miałaś przekichaną, ja mniej drastyczną a też chodzę jak niedobita
dzamena czemu nie chcesz więcej rodzić
pyzuniagaj witaj;-)
Dziewczyny wiecie co z atabe, emih, Vanilką? Bo tak długo milczą Mruczka też długo i justaa znów zaginęła
tiffi no to mnie pocieszyłaś tym gośćcem Ja też lubię kiedy nawet mroźno i biało ale bezwietrznie i najlepiej słonecznie Taaa też dziś powiedziałam M że ciekawe jakby tak miał z małą kilka dni spędzić i wszystko inne ogarniać w tym czasie, albo na spacer ją ubrać, już go widzę Mój też oznajmia a ja zapytuję czy da radę żebym skoczyła tu czy tam i patrz, nie zwróciłam na to uwagi wcześniej Może Ci mój M podziękować bo się musi zmienić Nockę miałaś przekichaną, ja mniej drastyczną a też chodzę jak niedobita
dzamena czemu nie chcesz więcej rodzić
pyzuniagaj witaj;-)
Dziewczyny wiecie co z atabe, emih, Vanilką? Bo tak długo milczą Mruczka też długo i justaa znów zaginęła