Cześć.
Kurka moje dziecię chodzi spać ok.22.30 , je 4 razy w nocy a wstaje o 7ej więc jestem nietomna
I już dwie noce nie dała się odłożyć do łóżeczka na spanie choć do pierwszego karmienia
M mówi mamusia nauczyła a ja że tatuś nauczył
ewa81 ale cham z lekarza i to pediatra
dzamena na pewno mata się Filipkowi spodoba:-) Tak tak, radośc dziecka bezcenna:-) My zbieramy zamówienia od Julki i Emi bo nie wiemy jakie zabawki mają jeszcze w drugim domu
Też mi strasznie lecą włosy ale nie biorę nic póki karmię. Prenatal czasem jak sobie przypomnę
aneta dzielny twój Michaś
Emi miała bioderka badane prywatnie gdy miała ok. miesiąca i zalecone szerokie pieluchowanie bo niby ciut coś tam było nie tak. Po ok. 2 miesiącach ten sam lekarz zbadał ją dotykowo i wizualnie stwierdzając że jest oki. Nadia miała badane w szpitalu, było oki ale od razu zapisali nas za 4 miesiace na ponowne, bylismy, jest oki ale kolejna kontrola w marcu - po prostu wszystkie dzieci urodzone w tym szpitalu tak są badane kilkakrotnie, taka polityka szpitala.
tweenie bardzo możliwe że Oleńka tak reaguje właśnie na obcą osobę, moja kiedyś na widok dziadka do płaczu się zbierała, dzieciaczki juz mądre i poznają osoby. A kto wie czy nie wyczuwają tych miłych i niemiłych
Kurcze jak ma takie godziny to faktycznie ciężko jeśli byś do pracy poszła bo teraz Ci ciężko a co dopiero potem, praca, dziecko pod twoją praktycznie opieką, dom
Oni czasem nie mają wyobraźni:-( Trzymam kciuki żebyś znalazła jakieś zajęcie do domu!
tetina cześć zgubo:-) Jaki śliczny twój Tymuś, te oczy niebieściutkie czarujące:-)
He he wcześnie sobie chłopak gust wyrobił
Tak tak, ubrania to rozumiem ale majtki
Mój M z tych co nie pilnują
ale ja zawsze pytałam J czy wszystko zabrała jak np, miała dodatkowe ubranie bo wypadła jakaś uroczystość. A Emi nie sprawdzam bo eks jest bardzo solidny pod tym względem faktycznie i wszystko pakuje. Gdyby nie całokształt zachowania mamy J może byśmy nie robili sprawy. Ale podczas gdy ja traktuję J jak Emi - kupuje witaminy , słodycze, drobne prezenciki itp. , Emi też dzieli się wszystkim z J co ma a ona nakazała J żeby nie pozwoliła Emi grać na naszym zresztą kompie w grę z jej płyty to już przegięcie. Jakby miało jej ubyć tej płyty
Ona uczy J skąpstwa a my aby potrafiła się dzielić
A z kolczykami to mój M też dał czadu
Zdjęła sobie J u nas,też nie wiem po co i położyła na szafce. M zawinął je w karteczkę i wsadził do reklamówki J (z zabawkami )jak ją odwoził. Coś mnie tkneło i kazałam M zadzwonić do eks czy je znalazła w reklamówce bo szkoda mi było tych kolczyków (złote, prezentowe i J się podobały bardzo) a eks że był papierek ale go wywaliła bo myslała że to śmieć
No i po ptokach
Bulemik , ale słit go nazywasz
Faktycznie ma to chyba nawykowe
To pięknie z nockami, my się bujamy z cycem po 2-3 razy
A może facet to zrobić legalnie? Super że serduszko Tymusia już zdrowe;-)
ewelad to fajnie że będziesz żyć bo by mi tu Ciebie bardzo brakowało
tiffi niezłe sępidło z teściowej
Też myślałam czy to nie braki wapnia a skoro też tak masz to może i to to? Bo ja już wymyśliłam że mam raka kości albo co
Mój dziadek miał birgera (nie wiem jak się pisze
) amputowali mu obie nogi ale i tak zmarł młodo przed 50tką więc sobie już roiłam
W dodatku córka siostry babci też coś miała z nogą, coś od pięty się zaczęło i też musieli jej amputować
Ale profilaktycznie idę na morfologię w piątek. Fajnie z sukieneczką, dobra
myszka
A taka ciocia to skarb;-)
mysza ja też niby wiem że powinnam milczeć przy usypianiu a M mi powiedział wczoraj że się budzi w nocy nie dlatego że mała kwęka ale że ja gadam - masz cycusia, mniam mniam itp.
A ja co rozpracuję moją to ta mnie zaskakuje
Ale pory też ma stałe tylko czas trwania właśnie różny, dziś np. śpi już 1,5h
To Ci pomógł faktycznie w tej poczekalni
pati eeeeeeee to nie jest ze mną tak źle jak myślałam
agatka brrrr dentysta, oby szybko i bezboleśnie