lionne racja, później, zwłaszcza dzieciaczki alergiczne.
kasik a ja jestem pewniejsza jedzenia ze słoiczków bo sprawdzane miejsca upraw itd. a sama kupisz to nie wiadomo czy toto nie rosło przy samej autostradzie albo było nawożone nie wiadomo czym
Chyba że ekologiczne albo od znajomego rolnika ale ja takiego nie mam
mysza moja też była w szoku że ją o tej porze (ledwie wstała po nocy) do wanienki wkładam
Nadik właśnie nie przysypia już przy cycku, je świadomie i się delektuje
A ja się przyznam że jak ona czasem robi buu i podkówkę to mnie się chce śmiać i ona się śmieje wtedy przez łzy ale tak jakby starała się nie śmiać bo ma focha
Ale przynajmniej wiem że jak ryczy to za kilka minut mam czas wolny bo będzie spać
A po co do gina?
pati już. Zdjątko wstaw
pati bo ponoć się odbijała od przedmiotów ta biedronka
ewcik a dajesz gryzaczka? Moja dziś dziamdziała trzymając w łapkach choć zęby jej nie idą chyba jeszcze, raczej lubi przeżuwać
Też mam plecy wymordowane
Moje dziecię darło się dziś tradycyjnie w aucie
Nie wiem co ona taka na odwyrtkę niż inne dzieci z kąpaniem spacerami i jazdą autem
Wymyśliłam że może nie przystosowuje się łatwo do sytuacji, taki charakter chyba bo z kąpielą już oki, spacery lepiej a autem jeździ rzadko więc nie przywykła ale z czasem przywyknie. Może taka bojaźliwa jest
Ale za to jak wjechałyśmy do reala buzia w ciup ,oczy jak 5 złotych a w nich niemy zachwyt
Więc przewiozłam ja dla przyzwyczajenia jeszcze po realu aż zasnęła
Śpi już pół godziny, zaraz M ją przełoży do łóżeczka, ciekawe czy się obudzi
Kurka chrzciny chyba 21 listopada i jak małą ubrać
Będzie któraś chrzciła w listopadzie?
Dobrej nocki;-)