Heloł.
Miałyśmy w nocy nadprogramową pobudkę o 1ej. Wstałam do wc a nagle słyszę jakby normalnie stado lwów zaryczało a to mój M zachrapał a mała w ryk
No i teraz jestem jakaś do d...y
Ale M powiedział że w sobote rano ją weźmie a ja pośpię ,fajnie ale jak życie znam to w tym harmidrze to już nie zasnę
Wasze słonka też ryczą tuż przed zaśnięciem?
W dodatku M ją nauczył na rąsiach zasypiać i nyna ją jak sami zostają żeby sobie film obejrzeć w spokoju i mała ma teraz problem z drzemaniem poza rączkami
lionne ja musujące wapno piję;-) Ja też rumianek od wczoraj bo 3 dzień mała kupki niet
kama biedaczko, wracaj do zdrówka jak najszybciej;-) Mnie też łupie chrupie w plecach , niech już zaczną chodzić
Ale zaraz, wtedy będziemy pochylone dreptać z nimi czyli zaś na garba będziemy pracować
mysza widziałam rozmowy, aż pomyślałam że one są podstawione bo nieprawdopodobnie głupie
mruczka po coś to wstawiła, tam piszą że w 19tyg, marudne okresy będą coraz dłuższe więc nie powiało optymizmem
aneta ja czasem po 2-3 się skuszę i zjem co kilka dni ale nie więcej bo reakcja alergiczna może być silna po orzeszkach
madzik też bym nie jadła samej marchewki
A tak poważnie Emi też nie chciała
kacperek to dobre wieści od lekarza. Może idź teraz w piątek , pal licho co sobie pomyśli lekarz, bioderka ważniejsze;-)
Wstała moja godzilla
mruczka ale twój M dał ciała
Nie popuść mu łatwo za to
A ja nic nie zrobiłam bo w poszła zapłakana że się z niej śmieje i mi się żal jej zrobiło:-( Bo nie jej wina że jest taka zmierzła z natury jak tatuś
E tam, nie mogły zgwałcić tylko pomolestować bo przecież fizycznie się nie da w sensie dosłownym jak panu ptaszek się nie wzniesie do lotu
lionne o to gratki kupy, ja czekam