agatka_natalia
Fanka BB :)
tiffi Marywilska wygląda jak Maximus w Nadarzynie, tylko, że tu jest jedna wielka hala. W pierwszej połowie hali są Chińczycy (całe szczęście nie śmierdzi jak w hali C w Nadarzynie, gdzie urzędują Chińczycy). W drugiej części są Polacy i bardzo dużo jeszcze pustych boksów. U Chińczyków ceny i jakoś materiałów wiadomo jaka jest. A u Polaków jest drogo, a z jakością materiałów bywa różnie. Wolę jednak kupować na wyprzedażach w Centrach Handlowych typu Arkadia lub w lumpach, jest taniej.
Andrzej coś za wcześnie się obudził 3.40. Najpierw dałam pić, ale piszczał niesamowicie i dałam sztuczne 120 ml. Zjadł, a raczej zmęczył 100 ml., zajęło mu to około 20 min. Jadł tak jakby mu się wcale nie chciało jeść, nie wiem czy wyszło łakomstwo, czy już poczuł lepszego smoka z 3 dziurkami w innej butelce.
Andrzej coś za wcześnie się obudził 3.40. Najpierw dałam pić, ale piszczał niesamowicie i dałam sztuczne 120 ml. Zjadł, a raczej zmęczył 100 ml., zajęło mu to około 20 min. Jadł tak jakby mu się wcale nie chciało jeść, nie wiem czy wyszło łakomstwo, czy już poczuł lepszego smoka z 3 dziurkami w innej butelce.