reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

witam ponownie:-)
Moja mala zasnela, duzy sie kapie, wiec mam chwile na pogaduchy:-)
Dzidzia zaczela dosc bolesnie sie rozpychac i jakby w dol to wszystko ciagnie:sorry2:ciekawe!chetnie pojechalabym w kierunku porodowki:-)moze to juz dzis??
ashika czy to zdjecie to z Twojego pierwszego porodu:szok:
mnie w tym roku tez stuknela trzydziecha:-):-)wiec witam szanowne kolezanki w klubie:-)

reklama
a jeszcze na poprawe humoru wszystkim dwupaczkom(i nie tylko)proponuje piosenke Shakiry -Waka Waka;-)ja przy tym kawalku dostaje szkrzydel:-)choc nigdy specjalnie Shakira sie nie zachwycalam, polecam!

hej mruczka, ja mysle ze i tak urodzisz przede mna;-)niby to zadne pocieszenie, ale jednak!ja musze do wtorku czekac, bo mam wizyte u gina, wtedy dowiem sie moze, jak tam ta moja szyjka sie ustawia do sprawy:nerd:

Ashika Świetne zdjęcie wrzuciłaś:-) pozwoliłam sobie je skopiować dla Sierpniówek, bo u Nas więcej w dwupaku:-)

Tiffi Ty powinnaś pomyśleć o karierze pisarki :-) Naprawdę świetnie się ciebie czytało, zresztą zajrzyj na główny na sierpniówkach wiele z Nas przeczytało twoja opowieść i wszystkie się wzruszyły do łez... Może to wina hormonów, ale z drugiej strony nikt aż tak nie zadziałał jak Ty :-)

Normalnie chyba cos zaczyna sie dziać albo sobie wkrecam staram sie nie myśleć o tym mam taki silny ból brzucha na dole do tego brzuchem mogłabym szybe wybić taki twardy i ten śluz aa nie miałam zadnego penetralnego badania czuje takie kłocie w dole . Moze to szyjka sie rozwiera jak patipaula napisała

Normalnie chyba cos zaczyna sie dziać albo sobie wkrecam staram sie nie myśleć o tym mam taki silny ból brzucha na dole do tego brzuchem mogłabym szybe wybić taki twardy i ten śluz aa nie miałam zadnego penetralnego badania czuje takie kłocie w dole . Moze to szyjka sie rozwiera jak patipaula napisała
A mnie sie wydaje ze to juz zaczyna sie porod, zycze ci tego z calego serca :-)

reklama
Do góry