reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

witam ponownie:-)
Moja mala zasnela, duzy sie kapie, wiec mam chwile na pogaduchy:-)
Dzidzia zaczela dosc bolesnie sie rozpychac i jakby w dol to wszystko ciagnie:sorry2:ciekawe!chetnie pojechalabym w kierunku porodowki:-)moze to juz dzis??
ashika czy to zdjecie to z Twojego pierwszego porodu:szok:
mnie w tym roku tez stuknela trzydziecha:-):-)wiec witam szanowne kolezanki w klubie:-)

reklama
a jeszcze na poprawe humoru wszystkim dwupaczkom(i nie tylko)proponuje piosenke Shakiry -Waka Waka;-)ja przy tym kawalku dostaje szkrzydel:-)choc nigdy specjalnie Shakira sie nie zachwycalam, polecam!

hej mruczka, ja mysle ze i tak urodzisz przede mna;-)niby to zadne pocieszenie, ale jednak!ja musze do wtorku czekac, bo mam wizyte u gina, wtedy dowiem sie moze, jak tam ta moja szyjka sie ustawia do sprawy:nerd:

Ashika Świetne zdjęcie wrzuciłaś:-) pozwoliłam sobie je skopiować dla Sierpniówek, bo u Nas więcej w dwupaku:-)

Tiffi Ty powinnaś pomyśleć o karierze pisarki :-) Naprawdę świetnie się ciebie czytało, zresztą zajrzyj na główny na sierpniówkach wiele z Nas przeczytało twoja opowieść i wszystkie się wzruszyły do łez... Może to wina hormonów, ale z drugiej strony nikt aż tak nie zadziałał jak Ty :-)

Normalnie chyba cos zaczyna sie dziać albo sobie wkrecam staram sie nie myśleć o tym mam taki silny ból brzucha na dole do tego brzuchem mogłabym szybe wybić taki twardy i ten śluz aa nie miałam zadnego penetralnego badania czuje takie kłocie w dole . Moze to szyjka sie rozwiera jak patipaula napisała

Normalnie chyba cos zaczyna sie dziać albo sobie wkrecam staram sie nie myśleć o tym mam taki silny ból brzucha na dole do tego brzuchem mogłabym szybe wybić taki twardy i ten śluz aa nie miałam zadnego penetralnego badania czuje takie kłocie w dole . Moze to szyjka sie rozwiera jak patipaula napisała
A mnie sie wydaje ze to juz zaczyna sie porod, zycze ci tego z calego serca :-)

reklama
Do góry