reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ja dziś cały dzien siedze w domu

jedyneczka gratuluje zdolnej córy:-) ale sie usmiałam z tymi getrami

tiffi trzeba było wziasc sobie ta koszule na krotki rekawek i sie M nie sluchac.

mruczka dobrze ze tej salmonelli sie juz pozbylas

tweeniesuper ze wszystko ok. U mnie tez czeresnie podrozaly, wiec na razie nie kupuje.

Ashika a mi znow te dni za szybko leca:szok:

reklama
jestem zwarta i gotowa, tylko nierozwarta i tu pojawia się dysonans:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre

kasiamaj przepis na salatke:
1 puszka kukurydzy
1 puszka ananasa
6 jajek
7 ogorkow kiszonych
2 lyzki majonezu i odrobina pieprzu
1 opakowanie serka feta (lub typu feta ja daje mlekovity o ile dobrze pamietam teraz juz sie nie nazywa feta taki co sa niebieskie zielone i zolte chyba 250g waza)
najprostsza i dobra

to opisalam ser hehe

hej
byli u nas dziadki-tzn.moi rodzice.
pokawkowaliśmy sobie....

Niunia-trzymam kciuki żeby wyszło.
Aneta-h-o nie....z dziurkami to by Ci wszystko uciekło,zwykła miska może być taka metalowa-wszystko ładnie się rozpuszcza.ja maluję na hebanową czerń :-)
Louise-no to dobrze ze nie kupiliście,nie kupuj bo szkoda kasy i są ble...a serek...hm...nieźle połączyłaś :-D
Tiffi -Kama-zrób zrób.:tak:;-)
Mruczka-i dobre :tak:

ten serek jest podobny do tych co sie kupuje w pudełeczkach..."SER SMAŻONY"

potrzebny mi przepis na sałatkę -RATUJCIE!!!!

robimy jutro grilla i chciałam zrobić jakąś sałatkę-a wszystkie co robiłam do tej pory są już obcykane...
macie jakiś sprawdzony przepis?????

wpadnę wieczorkiem.

zagladnij tutaj https://www.babyboom.pl/forum/lipiec-2010-f307/kulinarne-popisy-lipcoweczek-33493/

hop hop jestem, nie rodze :sorry2::sorry2: posprzątałam sobie znowu i nic.....teraz to już nic nie robie- truskawki jem;-)

wiecie co jeszcze raz ktoś do mnie zadzwoni zapytac kiedy urodze to nie wiem co zrobie...............

Ostatnia edycja:
pospałam sobie troche a teraz robie projekty łazienek bo dostałam nowe zlecenie. Troche mnie tylek boli od siedzenia na krzesle bo niewygodne strasznie.

Widze, ze nic sie z dziewczynami nie ruszyło, Ale jak bedzie boom to wtedy moze sie cos zacznie. Moze jutro
Jutro ma byc pełnia księzyca a w pełnie lubią sie dzieci rodzic wiec uwaga laseczki!!!

hop hop jestem, nie rodze :sorry2::sorry2: posprzątałam sobie znowu i nic.....teraz to już nic nie robie- truskawki jem;-)

wiecie co jeszcze raz ktoś do mnie zadzwoni zapytac kiedy urodze to nie wiem co zrobie...............

oj znam to znam,dodatkowo smsy i gg i ciagle pytanie "jeszcze nie urodzilas?" albo "jak sie czujesz?":wściekła/y::wściekła/y:

mruczka szkoda z tą pracą ale nie martw się tym teraz, to ma być czas radości i trzeba to wykorzystać na maxa:tak:

ashika ja z Emi goliłam się do końca sama ale miałam połowę mniejszy brzuch:-D też mi się właśnie zaczyna dłużyć:-p

kama widzę ze też madzik o to samo zapytujesz, ale my wścibskie:-D Z bączkami mi się przypomniało jak na porodówce mówię do eks taka zawstydzona i zszokowana że bączki mi się chce puszczać a on to puszczaj puszczaj:-D no parcie było niesamowite:-p

kasiamaj na lipcówkach mamy przepisy ja robiłam stamtąd dobre;-)

patipaula też gratuluje zdolnych córeczek:-)

atabe wzbudziłaś w nas fałszywą nadzieję:-D:-p

Korzystam jeszcze chwilę z kompka bo M z Jula na basen jeszcze skoczył a w drodze kupi mi bigmaca i fryty i cole mniam mniam:-) idę się wyprysznicować i bedę czekała na papu pod kołderką:-D A jaka się harda zrobiłam:cool2: M mówi - kiedy kupisz coś pod ten dywan żeby sie nie ślizgał a ja na to -ja? ja juz sama nie moge jeździć, jedź ze mna albo sam do ikea np. i kup a on że nie wie jakie, to mówię - pani grzecznie zapytasz to Ci wskaże:-p no sorki, bedę dylała autem kilka kilosów specjalnie po taśme, rozumiem jakbym miała jeszcze coś do kupienia (i wydania:-D) ale tak?:-p

Kurcze, jakoś długo nie ma wieści od Oczekiwanie!? :confused:

Arlecia- oby nie w moim przypadku oby nie, a jak już to dopiero w nocy z soboty na niedzielę-ten jeden termin mogę rozpatrzyć, a potem znów nie :-D

Atabe- a Tobie To i my chyba suszymy głowę, co nie? Ale nie martw się- niedługo ;-)

Kama- a jesli ty taka śpiąca i osłabiona, to kto wie- może i organizm na zapas siły zbiera?!

Ashika, mi z jednej strony strasznie się ciągną, a z drugiej się boję że to już tuż tuż, że ból i sprawy niezałatwione , ach- taki KOCIOŁ mam, ale w głowie...

reklama
Wpadłam na chwilę, jestem nieco zajechana bo rano byłam na zakupach i teraz odpoczywam cały dzień, zrobiłam "wielkie" zakupy ale to opisałam już na odpowiednim wątku.
Słucham teraz w wiadomościach o tym 3 letnim dziecku co wypadło przez okno podczas gdy rodzice pili... Matka 3,5 promila:szok: Normalnie nie mogę tego słuchać, od razu mnie ciarki przechodzą... straszne to jest... taka nie powinna mieć moim zdaniem nawet prawa mieć dziecka... 6 dzieciaczków już jej zabrali, ten maluszek był 7 i teraz walczy o życie:no::-(

Do góry