reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Ja dziś cały dzien siedze w domu

jedyneczka gratuluje zdolnej córy:-) ale sie usmiałam z tymi getrami

tiffi trzeba było wziasc sobie ta koszule na krotki rekawek i sie M nie sluchac.

mruczka dobrze ze tej salmonelli sie juz pozbylas

tweeniesuper ze wszystko ok. U mnie tez czeresnie podrozaly, wiec na razie nie kupuje.

Ashika a mi znow te dni za szybko leca:szok:

reklama
jestem zwarta i gotowa, tylko nierozwarta i tu pojawia się dysonans:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre

kasiamaj przepis na salatke:
1 puszka kukurydzy
1 puszka ananasa
6 jajek
7 ogorkow kiszonych
2 lyzki majonezu i odrobina pieprzu
1 opakowanie serka feta (lub typu feta ja daje mlekovity o ile dobrze pamietam teraz juz sie nie nazywa feta taki co sa niebieskie zielone i zolte chyba 250g waza)
najprostsza i dobra

to opisalam ser hehe

hej
byli u nas dziadki-tzn.moi rodzice.
pokawkowaliśmy sobie....

Niunia-trzymam kciuki żeby wyszło.
Aneta-h-o nie....z dziurkami to by Ci wszystko uciekło,zwykła miska może być taka metalowa-wszystko ładnie się rozpuszcza.ja maluję na hebanową czerń :-)
Louise-no to dobrze ze nie kupiliście,nie kupuj bo szkoda kasy i są ble...a serek...hm...nieźle połączyłaś :-D
Tiffi -Kama-zrób zrób.:tak:;-)
Mruczka-i dobre :tak:

ten serek jest podobny do tych co sie kupuje w pudełeczkach..."SER SMAŻONY"

potrzebny mi przepis na sałatkę -RATUJCIE!!!!

robimy jutro grilla i chciałam zrobić jakąś sałatkę-a wszystkie co robiłam do tej pory są już obcykane...
macie jakiś sprawdzony przepis?????

wpadnę wieczorkiem.

zagladnij tutaj https://www.babyboom.pl/forum/lipiec-2010-f307/kulinarne-popisy-lipcoweczek-33493/

hop hop jestem, nie rodze :sorry2::sorry2: posprzątałam sobie znowu i nic.....teraz to już nic nie robie- truskawki jem;-)

wiecie co jeszcze raz ktoś do mnie zadzwoni zapytac kiedy urodze to nie wiem co zrobie...............

Ostatnia edycja:
pospałam sobie troche a teraz robie projekty łazienek bo dostałam nowe zlecenie. Troche mnie tylek boli od siedzenia na krzesle bo niewygodne strasznie.

Widze, ze nic sie z dziewczynami nie ruszyło, Ale jak bedzie boom to wtedy moze sie cos zacznie. Moze jutro
Jutro ma byc pełnia księzyca a w pełnie lubią sie dzieci rodzic wiec uwaga laseczki!!!

hop hop jestem, nie rodze :sorry2::sorry2: posprzątałam sobie znowu i nic.....teraz to już nic nie robie- truskawki jem;-)

wiecie co jeszcze raz ktoś do mnie zadzwoni zapytac kiedy urodze to nie wiem co zrobie...............

oj znam to znam,dodatkowo smsy i gg i ciagle pytanie "jeszcze nie urodzilas?" albo "jak sie czujesz?":wściekła/y::wściekła/y:

mruczka szkoda z tą pracą ale nie martw się tym teraz, to ma być czas radości i trzeba to wykorzystać na maxa:tak:

ashika ja z Emi goliłam się do końca sama ale miałam połowę mniejszy brzuch:-D też mi się właśnie zaczyna dłużyć:-p

kama widzę ze też madzik o to samo zapytujesz, ale my wścibskie:-D Z bączkami mi się przypomniało jak na porodówce mówię do eks taka zawstydzona i zszokowana że bączki mi się chce puszczać a on to puszczaj puszczaj:-D no parcie było niesamowite:-p

kasiamaj na lipcówkach mamy przepisy ja robiłam stamtąd dobre;-)

patipaula też gratuluje zdolnych córeczek:-)

atabe wzbudziłaś w nas fałszywą nadzieję:-D:-p

Korzystam jeszcze chwilę z kompka bo M z Jula na basen jeszcze skoczył a w drodze kupi mi bigmaca i fryty i cole mniam mniam:-) idę się wyprysznicować i bedę czekała na papu pod kołderką:-D A jaka się harda zrobiłam:cool2: M mówi - kiedy kupisz coś pod ten dywan żeby sie nie ślizgał a ja na to -ja? ja juz sama nie moge jeździć, jedź ze mna albo sam do ikea np. i kup a on że nie wie jakie, to mówię - pani grzecznie zapytasz to Ci wskaże:-p no sorki, bedę dylała autem kilka kilosów specjalnie po taśme, rozumiem jakbym miała jeszcze coś do kupienia (i wydania:-D) ale tak?:-p

Kurcze, jakoś długo nie ma wieści od Oczekiwanie!? :confused:

Arlecia- oby nie w moim przypadku oby nie, a jak już to dopiero w nocy z soboty na niedzielę-ten jeden termin mogę rozpatrzyć, a potem znów nie :-D

Atabe- a Tobie To i my chyba suszymy głowę, co nie? Ale nie martw się- niedługo ;-)

Kama- a jesli ty taka śpiąca i osłabiona, to kto wie- może i organizm na zapas siły zbiera?!

Ashika, mi z jednej strony strasznie się ciągną, a z drugiej się boję że to już tuż tuż, że ból i sprawy niezałatwione , ach- taki KOCIOŁ mam, ale w głowie...

reklama
Wpadłam na chwilę, jestem nieco zajechana bo rano byłam na zakupach i teraz odpoczywam cały dzień, zrobiłam "wielkie" zakupy ale to opisałam już na odpowiednim wątku.
Słucham teraz w wiadomościach o tym 3 letnim dziecku co wypadło przez okno podczas gdy rodzice pili... Matka 3,5 promila:szok: Normalnie nie mogę tego słuchać, od razu mnie ciarki przechodzą... straszne to jest... taka nie powinna mieć moim zdaniem nawet prawa mieć dziecka... 6 dzieciaczków już jej zabrali, ten maluszek był 7 i teraz walczy o życie:no::-(

Do góry