reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
kurde myslalam ze jakies wiesci od oczekiwanie sa ..:confused:
kto powiedzial ze karmiac piersia sie chudnie:confused:
jak ja ciagle glodna jestem i najchetniej zamknela bym sie w lodowce :sorry2:
nie chce tyc :no::no:

czesc dziewczyny wieczorową porą.

Kama i jedyneczka- jagody u mnie po 17 zł wiec dzisiaj bardziej tylko dlatego ze te czeresnie mnie tak rozczarowały ale warto było bo bez cukru poszły i nawet wspomnienia nie pozostały:zawstydzona/y::-)
vanilka- ja dzisiaj tez bym się zamkneła dzisiaj w lodówce tyle ze ty to przynajmniej teraz masz jak zrzucic - jak Dawidek tak chetnie je to jeszcze miesiac i z wiatrem odlecisz:-D ale to dobrze ze chetnie je - niech rośnie chłopak. Albo juz od małego mu sie piersi tak podobaja ze sie oderwac od nich nie moze;-)
Jutro dzień bedzie w rozjazdach - najpierw krew i mocz , pozniej w gosci i ok 14 nareszcie przyjedzie Oliweczka. straszna gaduła z tej mojej blondyneczki- tylko nawija i nawija i cały czas sie śmieje. Czasami mam juz dośc ale jak juz jej nie ma w domu dłużej niz 8 godz albo weekend jak idzie do taty to juz mi w domu pusto , brakuje tej paplaniny o niczym konkretnym . Taki dom pusty wtedy. I gdzie tu znalesc złoty srodek? :-D
Atabe- mnie się jeszcze nie pytaja czy juz urodziłam. Dostałam prykaz ze mam czekac do lipca - swoja droga jakby to od demnie zalezało:eek:) Ale od 10-go M ma urlop wiec jak oczywiscie z nudów nie urodze wcześniej to wtedy zacznie się ciśnienie rodziny i reszty na - no kiedy urodzisz?:dry:

dziewczyny, co z Oczekiwaniem???? czy bidulka męczy się tyle czasu czy wszystko przystopowało?

Emih ja mam nogi tak spuchnięte non stop, że juz od dawna ich nie czuję, skóra naciągnięta na maksa:-)

Ja chyba zaraz zalegnę przed TV, dzisiaj szwagrowie podrzucili nam 3 letnią Natalkę na noc, bawią się z Mają, ale zaraz idę je do wyrka wygnać i poczytać troszkę.

Do jutra

a i w poniedziałek ide na usg którego sie wczesniej nie spodziewałam. :-)
Ciekawe ile Tymek wazy.

Kurcze musze sobie lustro w łazience przewiesić o jakies pół metra nizej bo brzuch jak piłka od koszykówki do tego zero rostępów az miło patrzec za to twarz tragedia . syfek na syfku. :-:)-:)-( Lepiej patrzeć na brzuch niz na twarz . Oststnio byłam w aptece i kupiłam sobie jakis specyfik na twarz ale narazie rezultatów nie widze no moze mniej sie swiece. Normalnie jak 16 -sto latka w okresie dojzewania :dry:

Dziewczyny , Piatek wieczór ... to która dzisiaj jeszcze na porodówkowy dansing leci? :-D Nadal nie ma wiesci o oczekiwanie.... no cóz czekamy.... mam tylko nadzieje ze nie meczy sie tyle godzin tylko jest juz po i z wrazenia patrzy sie na dzidziusia i zapomniała do nas napisac ale sobie przypomni i napisze:-)

Hej lipcóweczki,
dzięki za kciuki. Nie bardzo mam jak Was nadrobić, bo niby bet mam, ale nie bardzo z czasem między kolejnymi KTG - robią często :) Do tego jakieś odwiedziny, posiłki, obchód i czas leci :)
Jutro kolejna próba wywoływania porodu, pewnie jakaś konkretniejsza, bo dziś tylko teścik oksytocynowy :)

Mamy kolejnego maluszka Kacperek jest juz na swiecie - oczekiwanie juz urodzila

sory ze tak pozno was informuje ale bylam na wizycie jak dostalam smsa :)

Kacperek jest sliczny jak dostane zgode na zamieszczenie zdjecia to wkleje :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry