anetka no na sloneczku fajnie :-) pociesze cie ze u nas tez dzis do bani pogoda, a w weekend zapowiadaja poprawe. ja zamierzam na dlugi weekend jechac na dzialke do kumpeli i tam troche wyzrec slonca ale tak z umiarem :-) tyle ze tam najblizszy szpital 40 km prawie i jakby sie cos dzialo (tfu) to ktos musi nie pic zeby mnie dowiezc.
patipaula pszczolko pracowita :-) zdaj relacje ze szkoly rodzenia :-)
madzik no nie powiem nie powiem...troche sie zjadlo

a moja kieca zdala egzamin na 6 w tym indyjskim mozna naprawde fajne ciuszki kupic. i na codzien tez w niej pochodze

a Ty w sumie jak porod w czerwcu to w lipcu spokojnie mozesz balowac na weselichu. co do siatkowki i wskazan okulistycznych to wlasnie moja siora miala takowe. i miala miec cc ale nie przyjeli jej do normalnego szpitala tylko do szpitala gdzie ordynator wszystkich pcha na sn bo ma takie kuku. ostatecznie nagle musiala rodzic naturalnie i nic sie nie stalo, ale kretyn niezly-nie chcialabym tam trafic... a duza masz wade? bo chyba o wade wzroku sie sprawa rozbija nie?
geperty no dobre bylo i duzo a to juz dla mnie pelnia szczescia :-) a z roletkami to faktycznie fajowo-my tez sobie zalozylismy niedawno i tez materialowe. kolor b ciemny braz i wreszcie spie jak czlowiek. ale w nocy przekichane bo siku musze chodzic z telem w roli latarki taka ciemnosc. moze sie spoznia to sie wyspisz ;-)
jedyneczka no ja tez z tym sluzem to tak tylko powiedzialam ginowi bo czytalam ze to normalne w ciazy-tez kolor i zapach bez zmian czyli bez. i zero szczypania. a ten sie teraz nagle obudzil i zapisal ten clotrimazol. a'propos-czy ty tez po nim mialas straszne uczucie szczypania po zaaplikowaniu? no u mnie jest tragedia i tak jakby sie pienilo w srodku bo az banki leca jakkolwiek glupio to brzmi

. i na dodatek mam wrazenie ze teraz po tym to mnie dopiero zaczelo cos tam szczypac...

ale moze to od wkladek ktorych normalnie nie toleruje. chyba go w ogole przestane sluchac i sama sie zaczne prowadzic w tej ciazy.
a co do porodow to juz te cale marcowki mnie nastrachaly ale mam co chcialam-po co tam wlazilam gdzie mnie nie zapraszaja-nie moj dzial to i mam za swoje....
miluszka no to wspolczuje i nie pochwalam tej nowej znajomosci z pania zgaga. jak mozesz to utnij ta znajomosc w zarodku ;-) :-) polecam migdaly w calosci, mleko zimne na wieczor i rennie w maire potrzeby
vanilka gratulejszyn przyjecia synka do pobliskiej szkoly-faktycznie to dla Ciebie bedzie b duze ulatwienie
malewa witaj nasza biznesłomen :-) a teraz na kanape marsz!!! i wypoczywac :-)
kama moze na nastepnym pobraniu bedzie lepiej z wynikami-trzymam kciukasy...teraz czytam kolejnegoi posta i nie bardzo rozumiem...wyniki mialas ponizej gornej granicy wiec czemu kaza ci jeszcze raz robic i dlaczego to sa zle wyniki?

nie rozumiem tego....przeciez miescisz sie w normie...
a ja zjadlam jajówe z 4 jajek z kielba i cebulka i kanapke z pomidorem. za 2 tyg zaczynam szkole rodzenia. mam za darmo w moim szpitalu. 6 zajec po poltorej godziny, raz w tygodniu. zajecia sa na 13 wiec moj M na bank ze mna nie bedzioe chodzil....