reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

hej babki;-)
tiffi ja tez jestem mega sucha ostatnio, nigdy nie miałam takich problemów ze skórą-żadne balsamy nie pomagają...ehhhi na twarzy własnie dziś mi powyskakiwały syfy!
louisie zazdroszcze tej wyżerki weselnej;-) my idziemy teraz na 18 nastkę, wiem wiem stara baba z brzuchem na osiemnastkę ,a le co zrobić jak trzeba...i własnie jedyne o czym myśle to to co bedzie do jedzenia:-p no i może jeszcze co ja ubiorę na siebie bo po ostatnich porządkach w szafie same prześwity....
emih napisałaś , ze lecisz- to ja napisze UWAŻAJ NA DRUTY TELEGRAFICZNE bo ty ostatnio kobieto to zdolna jestes niesłychanie!! uważaj na siebie prosze....dobrze, ze jakoś ten upadek umiejętnie ogarnełaś;-)
dzamena współczuję opryszczki, mi zawsze pasta do zębów pomaga;-) i vratizolin ale nie wiem czy w ciązy można stosować
Mruczka ja też mam takie kiepskie dni ostatnio, depresyjnie i płacząco...kurcze co nas dopadło:-(

zimno dziś na dworze, więc siedze w domu, ale nawet obiadu mi się nie chce robić....

reklama
louise ja tam dlugi czas nie lubilam mojego imienia:p

mruczko, atabe
w takim razie dolanczam do grupy ciezarowek placzacych,wpadajacych w depresje i ogolnie niezadowolonych z zycia.

nie bede was tu zarazac moim podlym humorem:/lece pa

Ostatnia edycja:
kamuś ,Kasiu,Katarzyno,Atabe,Mruczka-kopne was kiedys w d.....e (oczywiscie tylko strasze bo nie wiem jak bym miała to zrobic)przestancie sie dołowac i pomyslcie ze juz całkiem blisko do tego zebyscie wydały na swiat takie super dzieciorki

atabe hihihi ale nam sie priorytety w tej ciazy pozmienialy...dawniej to sie myslalo co do picia kupic i zeby fajna muza leciala a teraz tylko ZARCIE :-) to milej imprezki i pojedz troszke :-)

kama no co Ty-to jedno z ladniejszych imion. ja bardzo lubie kasie i asie (siora i przyjaciolka najlepsza :-)). zarazaj zarazaj-my sie i tak nie damy a jeszcze na dodatek Tobie odbierzemy tego dola :-)

No to nas Dżamenka kopnęła w doopkę:-)
Kama Atabe założymy nowe forum dla cierpiących na stany depresyjne w ciaży i dołujących się bez powodu;-):-D
A tak na serio to dobrze,że ktoś choćby wirtualnie czasem mną potrząśnie:rofl2: Niedługo wraca M i ciekawam co będzie.

Emih błagam uważaj na siebie!!

louise o tak, piorytety na maxa nam się zmieniły:-Dja nie bąbelkowałam :)-D)po clotrimazolu i nigdy nic mnie nie szczypało więc nie wiem, może masz tam oki i Cię niepotrzebnie wyjaławia:baffled:mnie tak ginka poprzednia załatwiła, wylaserowała mi nadżerke i profilaktycznie dała coś na bakterie i grzyby i od tamtej pory zaczęła się jazda, co 3 miesiące gin i tablety az trafiłam na ta która mi clotrimazol dała i zawsze wczesniej robiła wymaz!!!potem co mnie swędziało i się polało latałam na wymazy (wyniki były oki)az mnie opieprzyła w obecności pielegniarek że zdrowa pipa ze mnie i zamiast z mężem korzystać z tego faktu w łóżku to ja po przychodniach latam:-Dtaka aparatka ta lekarka ale nie ma usg u siebie i nie chciało mi się latać osobno dlatego wybrałam innego.A teraz mu się wstydze powiedzieć cokolwiek:-D

kama myślę mądry lekarz, pewnie wyniki będą oki a ty będziesz już zupełnie spokojna;-)

emih ja Ci polece:-Dziemi się trzymać i pod nogi patrzeć wywrotowcu:-D

atabe kupiłam ostatnio Neutrogene ale do bardzo suchej skóry, z czerwoną nalepką, używam ze 3 tygodnie i zapomniałam co to swędzenie skóry, rewelka:tak:a mnie zaś naczynka juz ze 3 pękły na pysku:confused2:

Ja mam obiadek zrobiny, gotuje się kapusniaczek(hortex:tak:), pokroiłam ogórasa na mizerie i obrałam ziemniaczki, potem tylko siup jajca sadzone i obiad dwudaniowy gotowy:-p

Mi już lepiej :) właśnie wróciłam z zakupów i szwagierka kupiła mi koszulę do karmienia - śliczna :)
Teraz jeszcze wyjdę z koleżanką do kawiarni na szarlotkę na ciepło z lodami i bitą śmietaną i w ogóle będzie pięknie :)

jedyneczka no wlasnie tez mi sie to podejrzane wydawalo to babelkowanie i szczypanie-jak bralam nystatyne kiedys i gynalgin to nic mi sie nie dzialo takiego. wrrrrrr. boje sie ze troche na zapas dal mi ten clotrimazol...nie wiem czy dzwonic do niego i sie zalic czy wybrac do konca (jeszcze 5 sztuk mi zostalo) i czekac na wizyte 4 maja....ale szczypie po zaaplikowaniu koszmarnie

mruczka dolaczam sie do ciebie-ja tez chce szarlotke na cieplo!

ide zrobic obiados-czyli podgrzac zupke kalafiorowa i dla M kuraka z zupy (bleeee). zostalo gdzies pol gara czyli dla M talerz a dla mnie reszta :-)

reklama
widziałyście 30 tygodni mi stuknęło :szok:
jedyneczka ale masz rewelacyjny obiad...chyba wpadnę bo u mnie kuchnie strajkuje!!;-)
dzamena dobrze, ze mieszkasz daleko, bo jeszcze jestem skłonna uwierzyć, ze byś mnie kopnęła naprawdę!;-)

dziewczyny, czy któraś z was ma żylaki n nogach? :-( bo mi wyszły okropne na jednej nodze, pokazałam ginowi przepisał mi venoruton, smaruje ale nic nie pomaga i nie wiem co z tym fantem zrobić...nie wiecie może co by mi mogło pomóc?

Do góry