reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Kama a robiłaś obciązenie 50 gram czy 75?i dlaczego nie jest ciekawie?tak szybko wyniki miałas??
U nas ciemno i pada deszcz-chyba wskoczę zaraz do lózka :))
Vanilka to super że synka tak blisko do szkoły przyjeli-to ważne,że nie trzeba daleko dreptać :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jeeeeeeeeeeestem :-):-):-)

Dzionek dziś tak naprawdę dla mnie się zaczyna bo ubrałam się jakieś 15 min temu :-D:-D
Wczoraj spędziłam dzien z M bo teraz go kilka dni nie będzie, poprawioną pracę licencjacką wysłałam promotorowi w poniedziałek i jak narazie zero odezwu:wściekła/y:
Potem niespodziewanie dostane maila z tym co mam poprawic i bede siedziec dniami i nocami az oslepne:wściekła/y:

Na szczęscie moje Maleństwo się rusza, sporadycznie ale daje znaki życia ;-) idę w poniedziałek do gina więc może się dowiem kto mieszka w moim brzuszku ;-)

Vanilka gratuluję szkoły, wiadomo bliżej to zawsze lepiej ;)

Ostatnia edycja:
Mruczka, a nie uda Ci się jakoś przełożyć tej wizyty teściów? Mieszkają w tym samym mieście? Bo najgorsze to coś na siłę robić, a na dodatek jak ty się tak strasznie czujesz... NA pewno zrozumieją......... :sorry2:

Vanilka- rozumiem Twoje szczeście! I gratuluję! Mi kiedys K przyjęli do przedszkola pod oknem to tańczyłam z radości przez tydzień- niestety- musieliśmy się przeprowadzić :wściekła/y:

Miluszka- tysiaka wkładka nie kosztuje ale z kosztem ok 500zł musisz się liczyć. A o szczepienia jakie pytasz? Dzieciaczka po urodzeniu?

madzik ty mnie tez podaj jesli mozesz ta nazwe uzytkownika,bo ciekawa jestem tych opini ,co tam komu nie pasi
u nas słoneczko
jedyneczka w pełni cie kobieto rozumiem z tabletami anty bo ja tez nie lubie obcych ciał(czyt prezerwatyw)a co ty tak bedziesz szalec w week na zakupach ?,przyznaj sie w tego lotka wygrałas!
mruczka dziekuje ,i za rady i za troske ,jakze moge sie za to obrazac!
a czosnek zaraz znajde bo nawet do apteki wyjsc nie moge
vanilka no to gratki bo i blisko i bedzie ci lzej a poza tym bedziesz spokojniejsza o młodego

Ostatnia edycja:
Emih na szczęście M zrozumiał,że dzisiaj ze mną nie najlepiej i zadzwonił do teścia-nie przyjadą. Już drugi raz w ostatnim czasie tak ich potraktowałam, ale trudno...:-(
Z M się na pewno pogodzę, tylko obawiam się, że takie moje depresyjne nastroje i płacze zaszkodzą Fasoli:zawstydzona/y:

kacperek planuję około roku, tyle Emi karmiłam ale podpalałam niestety od czasu do czasu a po zaprzestaniu karmienia to poszłam w te wstrętne fajki jak w dym:-pTyle że mój eks palił więc cały czas papierochy miałam pod nosem a M nie pali więc może dam rade.

Vanilka to bosko z ta szkołą:tak:ja na nogach mam 2 przystanki - z25minut spacerkiem:baffled:dobrze że sa przewozy szkolne.

malewa no witaj:tak:jak interesy?a ze zdrówkiem jak przedewszystkim?

dzamena niestety nie wygrałam:-(jakbym wygrała to bym zrobiła dla nas lipcóweczek taką bibę z wyżerką że świat nie widział:-Dna te remonta to zbieralismy od 2 lat i bez szaleństw będzie:-p

Kama a robiłaś obciązenie 50 gram czy 75?i dlaczego nie jest ciekawie?tak szybko wyniki miałas??
U nas ciemno i pada deszcz-chyba wskoczę zaraz do lózka :))
Vanilka to super że synka tak blisko do szkoły przyjeli-to ważne,że nie trzeba daleko dreptać :))

nie wiem jak to u was wygladalo,ja musialam isc robic to badanie bezposrednio do przychodni dla ludzi chorujacych na cukrzyce.zaszlam tam od razu pobrano mi krew i zmierzono poziom cukru wynik 92,pozniej wypilam ten magiczny napoj(500ml) o smaku czarnej porzeczki(pycha!!!),musialam odczekac godzinke i pobrano mi ponownie krew,obciazenie cukrem bylo 156-powiedziano mi ze norma to 160 i po godzinie oddawalam znowu krew-wynik 128-norma 140.po tym wszystkim mialam zaraz wizyte u cukrzyka,pan doktor nie bardzo zadowolony z wynikow szczegolnie tym calkiem pierwszym.
musze isc na powtorne badanie z tym ze dopiero za 2 tygodnie,jezeli nie bedzie lepiej to wlasciwa dietka i mierzenie cukru kilka razy dziennie tym magicznym aparacikiem.poki co mam zrezygnowac z picia sokow i coli tez:(
a ginka ma przeprowadzic dokladne pomiary mojej niunki i skontaktowac sie z cukrzykiem.

reklama
kama co to znaczy źle ???

Mruczka musisz się oszczędzać a co do depresyjnych nastrojów to ja też często mam, potem się kłócę z M.. Wiem, że to nie za dobre dla Maleństwa więc staram się jakoś przeć do przodu, teraz mam tą pracę lic na głowie to się czymś zajmuje. M na pewno zrozumie Twoje nastroje a Ty próbuj tłumić je już w zarodku, może pomogą lody albo przytulenie do M ??

Do góry