reklama
kropa501
Fanka BB :)
Dzięki, niestety allegro mi wywala, że nie może znaleźć takiego użytkownika? :/Kropa napisalam na priva![]()
M
madzik1980
Gość
Kama a robiłaś obciązenie 50 gram czy 75?i dlaczego nie jest ciekawie?tak szybko wyniki miałas??
U nas ciemno i pada deszcz-chyba wskoczę zaraz do lózka
)
Vanilka to super że synka tak blisko do szkoły przyjeli-to ważne,że nie trzeba daleko dreptać
)
U nas ciemno i pada deszcz-chyba wskoczę zaraz do lózka
Vanilka to super że synka tak blisko do szkoły przyjeli-to ważne,że nie trzeba daleko dreptać
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jeeeeeeeeeeestem :-):-):-)
Dzionek dziś tak naprawdę dla mnie się zaczyna bo ubrałam się jakieś 15 min temu

Wczoraj spędziłam dzien z M bo teraz go kilka dni nie będzie, poprawioną pracę licencjacką wysłałam promotorowi w poniedziałek i jak narazie zero odezwu
Potem niespodziewanie dostane maila z tym co mam poprawic i bede siedziec dniami i nocami az oslepne
Na szczęscie moje Maleństwo się rusza, sporadycznie ale daje znaki życia ;-) idę w poniedziałek do gina więc może się dowiem kto mieszka w moim brzuszku ;-)
Vanilka gratuluję szkoły, wiadomo bliżej to zawsze lepiej
Dzionek dziś tak naprawdę dla mnie się zaczyna bo ubrałam się jakieś 15 min temu

Wczoraj spędziłam dzien z M bo teraz go kilka dni nie będzie, poprawioną pracę licencjacką wysłałam promotorowi w poniedziałek i jak narazie zero odezwu

Potem niespodziewanie dostane maila z tym co mam poprawic i bede siedziec dniami i nocami az oslepne

Na szczęscie moje Maleństwo się rusza, sporadycznie ale daje znaki życia ;-) idę w poniedziałek do gina więc może się dowiem kto mieszka w moim brzuszku ;-)
Vanilka gratuluję szkoły, wiadomo bliżej to zawsze lepiej
Ostatnia edycja:
emih
Mruczka, a nie uda Ci się jakoś przełożyć tej wizyty teściów? Mieszkają w tym samym mieście? Bo najgorsze to coś na siłę robić, a na dodatek jak ty się tak strasznie czujesz... NA pewno zrozumieją......... 
Vanilka- rozumiem Twoje szczeście! I gratuluję! Mi kiedys K przyjęli do przedszkola pod oknem to tańczyłam z radości przez tydzień- niestety- musieliśmy się przeprowadzić
Miluszka- tysiaka wkładka nie kosztuje ale z kosztem ok 500zł musisz się liczyć. A o szczepienia jakie pytasz? Dzieciaczka po urodzeniu?

Vanilka- rozumiem Twoje szczeście! I gratuluję! Mi kiedys K przyjęli do przedszkola pod oknem to tańczyłam z radości przez tydzień- niestety- musieliśmy się przeprowadzić

Miluszka- tysiaka wkładka nie kosztuje ale z kosztem ok 500zł musisz się liczyć. A o szczepienia jakie pytasz? Dzieciaczka po urodzeniu?
dzamena
madzik ty mnie tez podaj jesli mozesz ta nazwe uzytkownika,bo ciekawa jestem tych opini ,co tam komu nie pasi
u nas słoneczko
jedyneczka w pełni cie kobieto rozumiem z tabletami anty bo ja tez nie lubie obcych ciał(czyt prezerwatyw)a co ty tak bedziesz szalec w week na zakupach ?,przyznaj sie w tego lotka wygrałas!
mruczka dziekuje ,i za rady i za troske ,jakze moge sie za to obrazac!
a czosnek zaraz znajde bo nawet do apteki wyjsc nie moge
vanilka no to gratki bo i blisko i bedzie ci lzej a poza tym bedziesz spokojniejsza o młodego
u nas słoneczko
jedyneczka w pełni cie kobieto rozumiem z tabletami anty bo ja tez nie lubie obcych ciał(czyt prezerwatyw)a co ty tak bedziesz szalec w week na zakupach ?,przyznaj sie w tego lotka wygrałas!
mruczka dziekuje ,i za rady i za troske ,jakze moge sie za to obrazac!
a czosnek zaraz znajde bo nawet do apteki wyjsc nie moge
vanilka no to gratki bo i blisko i bedzie ci lzej a poza tym bedziesz spokojniejsza o młodego
Ostatnia edycja:
Emih na szczęście M zrozumiał,że dzisiaj ze mną nie najlepiej i zadzwonił do teścia-nie przyjadą. Już drugi raz w ostatnim czasie tak ich potraktowałam, ale trudno...:-(
Z M się na pewno pogodzę, tylko obawiam się, że takie moje depresyjne nastroje i płacze zaszkodzą Fasoli
Z M się na pewno pogodzę, tylko obawiam się, że takie moje depresyjne nastroje i płacze zaszkodzą Fasoli

jedyneczka
Fan(ka)
kacperek planuję około roku, tyle Emi karmiłam ale podpalałam niestety od czasu do czasu a po zaprzestaniu karmienia to poszłam w te wstrętne fajki jak w dym
Tyle że mój eks palił więc cały czas papierochy miałam pod nosem a M nie pali więc może dam rade.
Vanilka to bosko z ta szkołą
ja na nogach mam 2 przystanki - z25minut spacerkiem
dobrze że sa przewozy szkolne.
malewa no witaj
jak interesy?a ze zdrówkiem jak przedewszystkim?
dzamena niestety nie wygrałam:-(jakbym wygrała to bym zrobiła dla nas lipcóweczek taką bibę z wyżerką że świat nie widział
na te remonta to zbieralismy od 2 lat i bez szaleństw będzie

Vanilka to bosko z ta szkołą

malewa no witaj

dzamena niestety nie wygrałam:-(jakbym wygrała to bym zrobiła dla nas lipcóweczek taką bibę z wyżerką że świat nie widział

kama
Kama a robiłaś obciązenie 50 gram czy 75?i dlaczego nie jest ciekawie?tak szybko wyniki miałas??
U nas ciemno i pada deszcz-chyba wskoczę zaraz do lózka)
Vanilka to super że synka tak blisko do szkoły przyjeli-to ważne,że nie trzeba daleko dreptać)
nie wiem jak to u was wygladalo,ja musialam isc robic to badanie bezposrednio do przychodni dla ludzi chorujacych na cukrzyce.zaszlam tam od razu pobrano mi krew i zmierzono poziom cukru wynik 92,pozniej wypilam ten magiczny napoj(500ml) o smaku czarnej porzeczki(pycha!!!),musialam odczekac godzinke i pobrano mi ponownie krew,obciazenie cukrem bylo 156-powiedziano mi ze norma to 160 i po godzinie oddawalam znowu krew-wynik 128-norma 140.po tym wszystkim mialam zaraz wizyte u cukrzyka,pan doktor nie bardzo zadowolony z wynikow szczegolnie tym calkiem pierwszym.
musze isc na powtorne badanie z tym ze dopiero za 2 tygodnie,jezeli nie bedzie lepiej to wlasciwa dietka i mierzenie cukru kilka razy dziennie tym magicznym aparacikiem.poki co mam zrezygnowac z picia sokow i coli tez
a ginka ma przeprowadzic dokladne pomiary mojej niunki i skontaktowac sie z cukrzykiem.
reklama
kama co to znaczy źle ???
Mruczka musisz się oszczędzać a co do depresyjnych nastrojów to ja też często mam, potem się kłócę z M.. Wiem, że to nie za dobre dla Maleństwa więc staram się jakoś przeć do przodu, teraz mam tą pracę lic na głowie to się czymś zajmuje. M na pewno zrozumie Twoje nastroje a Ty próbuj tłumić je już w zarodku, może pomogą lody albo przytulenie do M ??
Mruczka musisz się oszczędzać a co do depresyjnych nastrojów to ja też często mam, potem się kłócę z M.. Wiem, że to nie za dobre dla Maleństwa więc staram się jakoś przeć do przodu, teraz mam tą pracę lic na głowie to się czymś zajmuje. M na pewno zrozumie Twoje nastroje a Ty próbuj tłumić je już w zarodku, może pomogą lody albo przytulenie do M ??