angelkaaa
Początkująca w BB
dziewczyny a macie taki dziwny ból brzucha taki jak przy zakwasach po robieniu brzuszków? mnie dzisiaj od rana to męczy i nie wiem czy to normalne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jaka ja zakrecona :/
Szykowalam sie do tej poloznej na 13 stoje kolo samochodu ,patrze na kartke ,a tam 24 listopada na 13.10 !!!!!!!!nie no ,co ja sobie ubzduralam ,ze to dzisiaj
Wiec czekam do jutra na wizyte :/
Witam nowa mamuske
Wątpię,że te kwaśne to na dziewczynkę,jak byłam w ciąży z Helenką to jadłam same jabłka i słodycze,a teraz na słodkie nie mogę patrzeć i ten ogórek tak za mną chodzi...A ja zazdroszczę Wam zachcianek , choć dzisiaj jak się dobrze zastanowiłam, to zdecydowanie wolę kwaśnego grejfruta czy kiwi, niż słodkie jabłko czy banana. A w ciąży z synkiem to nie mogłam się powstrzymać od słodkości, gdzie wcześniej ich nie jadłam, raczej byłam fanką chipsów i orzeszki, tak więc Isabell może kwaśne właśnie na dziewczynkę?