reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
oczywiście ze przyjmiemy Witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i gratulacje!!:-)
no i nic sie nie martw wszystko sie jakos ulozy, a mamie musisz powiedziec, na poczatku napewno bedzie zła, ale pozniej jej przejdzie :-) wiem z wlasnego doswiadczenia, ale mame musisz zrozumiem , bo mama jak to mama martwi sie o swoje dziecko, napewno chciala by zebys jeszcze cieszyła sie zyciem , kozystaa z niego.. ale kto powiedział ze dziecko w czym zaszkodzi, przeciwnie to jest szczescie od zycia, i nei wazne co sie bedzie działo trzeba myslec że bedzie dobrze i zdac sprawe z tego ze nosisz w sobie malutka istotke ktora za kazdym razem jak bedziesz wiziec na usg przyniesie ci ogromna radosc.. powodzenia
Ci zycze i nie załamoj sie nie jestes z tym sama i to najwazniejsze! bravo dla twojego chłopaka!!:-)

Witam wszystkie przyszłe mamy.
Moja kruszynka prawdopodobnie również przyjdzie na świat w lipcu (jeszcze tylko wizyta u gin by potwierdzić). W/g wyliczeń 05/07/2010 - najpiękniejszy prezent na imieniny :) Jeśli brać pod uwagę iż wychodzą rozbieżności to może pojawi się w moje urodziny czyli 9 dni wcześniej.
Imiona wybrane :) Tzn ja wybrałam - przyszły tata niewiele miał do powiedzenia w tej kwestii :)

Ostatnia edycja:
Witam nowe mamuski i oczywiscie, ze wszystkie przyjmiemy, im wiecej nas lipcoweczek tym lepiej.

Zagubiona wspolczuje Ci niemiłej sytuacji z mamą, Mysle, ze jak juz bedziesz miala potwierdzenie od gina to powinnas jej powiedziec. Dobrze, ze chłopak Cię wspiera.

Karola prezent urodzinkowo imieninkowy bedziesz miala super,
pochwal sie jakie imionka wybrałas?

Angelie - super, super i jeszcze raz super!!!! Wyobrażam sobie waszą radośc

Witam Was wszystkie z samego ranka :-)
Mam pytanie odnoścnie bety.... Wiem ze na badanie krwi musze miec skierowanie od lekarza rodzinnego a jak bymn chciala zrobic beta hcg to jest jakies inne skierowanie tzn czy musze powiedziec akurat ze chcialabym skierowanie na to badanie czy jak to jest ? Bo nie bardzo się orientuje w tym, a Wy wiecie już coś na ten temat bo jak czytałam to macie już to za sobą :-D

Możesz iść chyba prywatnie do laboratorium bez skierowania, ale niech dziewczyny Ci odpowiedzą bo ja to niedoświadczona jestem:sorry2:

Witam

Musisz miec skierowanie tylko na to badanie na beta hcg, mozesz tez isc zrobic sobie prywatnie do laboratorium i wtedy bedziesz wiedziala czy jestes w ciązy czy nie, czy wspolczynnik wzrasta i na jakim poziomie.
A miesiaczka ci sie spoźnia????

Dziewczyny, a jak to jest z tym śluzem. Bo ja miałam kilka dni w terminie @ delikatne plamienia....a teraz nic nie ma..tylko czasami się pojawi kilka plamek sluzu na wkładce, ale on jest taki dziwny...taki jakby kawowy ( jak kawa z mlekiem), czyli nie jest to krew tylko lekko brudnawy sluz....czy powinnam się zaniepokoic i iśc wczesniej do gina, czy to tak może być i poczekać te 10 dni.

Witam wszystkie przyszłe mamusie.
Byłam przekonana, iż już znajdę całą listę szczęśliwych przyszłych mam, które nadal nie potrafią uwierzyć dwóm kreseczkom na teście ciążowym, a tu pustka...
W takim razie czekam na was dziewczynki :-)

reklama
nie musi to byc nic strasznego, ja miałam krwawienie od samego poczatku, dostałam luteine, stopniowo zanikało i własnie robiło sie takie brazowe, ale wszystko bylo pod kontrola lekarza, wiec jak cie cos nie pokoi to lepiej mu to powiedziec:-)

Do góry