reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ja do gina nie chce za wczesnie iść....może ok 20 listopada....pewnie poszłabym jeszcze później ale chce l-4...bo mam stresującą prace i ciągły kontakt z ludźmi....i nie chce za dlugo pracować.
Przy tamtej ciązy długo nic nie mówiłam w pracy...i zapierd.....jak mały samochodzik...a szef nie widząc o niczym obarczał mnie dodatkowymi pracami...i teraz nie chce powtórzyc tego błędu...w przyszłym tygodniu mu powiem...a pod koniec listopada idę sie lenić....

reklama
karolcia witam i gratuluje 2 kreseczek,ja do wczoraj bylam przekonana ze nie potrzebuje jeszcze l4 ale po 6 godzinach pracy stwierdzilam ze na nastepnej wizycie o nie poprosze.
dziewczyny powiedzcie mi bo troche sie martwie macie tez takie uczucie skopanego i obolalego brzucha?bo ja wlasnie tak nie mowiac juz ze czasem przychodzi ten bol dokladnie taki jak na okres.
aaaa i bym zapomniala mnie mdli tylko wieczorem,wczoraj to juz myslalam ze pawia puszcze feeee
a jak u was z cycuchami?mnie bola tak strasznie jakby zaraz peknac mialy:(katastrofa nawet dotknac nie mozna.
no to by bylo na tyle tego mojego marudzenia

Ostatnia edycja:
karolcia witam i gratuluje 2 kreseczek,ja do wczoraj bylam przekonana ze nie potrzebuje jeszcze l4 ale po 6 godzinach pracy stwierdzilam ze na nastepnej wizycie o nie poprosze.
dziewczyny powiedzcie mi bo troche sie martwie macie tez takie uczucie skopanego i obolalego brzucha?bo ja wlasnie tak nie mowiac juz ze czasem przychodzi ten bol dokladnie taki jak na okres.
aaaa i bym zapomniala mnie mdli tylko wieczorem,wczoraj to juz myslalam ze pawia puszcze feeee
a jak u was z cycuchami?mnie bola tak strasznie jakby zaraz peknac mialy:(katastrofa nawet dotknac nie mozna.

witaj...jesli chodzi o bzruch...to mnie tak pobolewa jak na @ cały czas...a jak idę na kupke...to mnie wtedy tak boli jakby był taki ubity...ni i nie moge sobie miejsca w łózku znaleźć.
a jesli chodzi o piersi...to narazie mnie cholernie bolą tylko sutki, jakby mnie żelazkiem przypalali....i przy myciu nie moge nawet ich recznikiem wytrzeć bo z bólu az mi łzy lecą....

Ja też mam mdłości największe wieczorami:wściekła/y: Brzuch mnie czasem zaboli tak jak na okres, ale najgorzej jak np. kichne- wtegy tak mnie zaboli i czuję, że wszystgko mi się tam ciągnie w dole brzucha:szok:

Witam nowe i stare mamusie;-) Śnieg u mnie za oknem, aż się nie chce wychodzić z łóżka:eek:

Czesc dziewczyny. Ledwo co siedze przed kompem, wypilam sok pomaranczowy i mam straaaaszne nudnosci. Zbiera mi sie na :eek:, ale nie wymiotuje. Sorry za szczegoly.
Witam nowe mamuski :blink:.
Jesli chodzi o piersiaki, to nie bola, tylko przy dotykaniu czuje, ze sutki sa wrazliwe... Bol brzucha nadal jest, ciagniecia, klucie lub bole @. Chyba normalnie...
Juz 10 ide na usg, nie moge sie doczekac.
Wiecie co te nudnosci to sa strasznie meczace, ale tak sobie myslke, ze skoro sa to chyba wszystko jest w porzadku...
Toja pytasz o prace, ja na razie jestem na zwolnieniu. I chyba tak zostanie, moja praca to ciagle delegacje wiec nie mam ochoty ryzykowac, ze cos sie stanie w podrozy, daleko od domu...
Mialam juz taki przypadek, bylam w delegacji w Chinach, poczulam sie dziwnie, mialam klucie w podbrzuszu, zawroty glowy. Zrobilam test, ktory wyszedl pozytywnie, a po 2 dniach przyszla @. Po tym przyrzeklam sobie, ze jak bede w ciazy, nie bede ryzykowac. Nie warto... Nie wiem co by bylo gdybym nie wyjechala, ale jak to sie potocznie mowi "lepiej dmuchac na zimne"...

karolcia gratulacje!!!!!!!!!:-) co do bolu w podbrzuszu to normalne! widze ze duzo dzoewczun je ma, ja rowniez:tak:

dzień dobry lipcowe mamusie
KAROLCIA WIDZĘ CIĘ I SIĘ BARDZO CIESZĘ
u mnie wymiotów brak ale mdłości pojawiają się wieczorem no i dziś w mięsnym gdyby koljka byla to ...............
brzuch już nie pobolewa ale jak widzę wasze betki to moja 431 wygląda mizernie10 listopada mam wizytę i usg ale chyba dzień przed zrobię betke jeszcze raz
miłego popołudnia Wam życzę

Kaśka masz śliczną betke, nie ma co juz robic kolejny raz, Idz na wizyte do lekarza i wtedy bedziesz spokojniejsza. Na pewno wszystko bedzie dobrze.
Ja juz wizyte mam jutro popoludniu, Chyba zwariuje do tego czasu.

reklama
Do góry