reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Witam się:-)

ja jeszcze nie wiem czy zostanę mamą, jestem jeszcze przed terminem @, ale nie odstępowało ode mnie jakieś dziwne uczucie i rano zrobiłam test, obok mocnej kontrolnej pojawił się cień drugiej kreseczki, niby piszą że to może oznaczać ciążę. Poczekam do terminu @ i zrobię jeszcze raz test, a tymczasem jeśli pozwolicie przesiedzę tutaj trochę;-)

reklama
Witam was wszystkie ;)
Z góry chciałabym Wam pogratulować i życzyć udanych 9miesięcy ;*:-)
Mam malutki "problem" jakieś niecałe 2 tyg temu byłam u ginekologa i prawdopodobnie jestem w ciąży ostatnią miesiączke miałam 9 października (trwała ona 2dni)--> do tej pory miałam regularnie miesiączkę co 28dni (trwala ok5) i teraz za 2 tygodnie ide do lekarza i się wszystko okaże. Bardzo się boje, gdyż mam naście lat(17). Sama nie wiem już co mam robić... :( Do tego strasznie bolą mnie sutki dotknąc nie można nawet .. ;:)zawstydzona/y: mam nadzieje, że nie macie nic przeciwko jak się tu u was przez jakiś czas pokręce .; )

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie nowe lipcóweczki i serdecznie GRATULUJE :-)
Dziewczyny moja Połóweczka już wszystko wiem.Były łzy i radość.Mój teraz chodzi ciągle z uśmiechem na twarzy, obdzwonił już całą rodzinę.Ale widzę po nim,że jeszcze do nigo tak do końca to nie dociera :-D:-D:-D:-D Na dziś już zmykam nacieszyć się moim po tych 2 tyg.
Mam nadzieje,że u was wszystko wporzątku i samopoczucie dopisuje ;-)

Witajcie nowe mamusie!!:-):-)
ja byłam dzis u mojego gina po zaswiadczenie o ciazy , i bede miała wizyte w przyszły czwartek, jak ja jwytzrymam....:-(

Zagubiona gdy miałam 17 lat, chociaż nie bylo to tak dawno to nie wyobrażałam sobie być w ciąży, aczkolwiek uważam że w każdym wieku można być dobrą matką;-) masz wsparcie w rodzicach, chłopaku? bo to bardzo ważne

Angelie super że partner się cieszy:-) teraz to tylko dbać o siebie i jak najszybciej do rozwiązania

Aquarelka no mama nic nie wie i narazie nie mam zamiaru jej powiedzieć, ponieważ jak to delikatnie ująć nie przepada ona za moim chłopakiem. Mojemu powiedziałam odrazu jak wrócił z pracy tego samego dnia co byłam u gin na początku do niego to nie dochodziło , ale wkońcu się "ocknoł" ze tak powiem i w sumie to nawet się cieszy i cały czas mówi, iż chciałby chłopca... nawet już teraz mi powtarza (chociaż jeszcze nie mam pewności na 100%, ponieważ okaże się wszystko jakoś 16.11) , że mam rzucić palenie bo nie tylko już siebie truje ale dzidzie... . Najgorzej się obawiam jak powiem mamie, ona mnie wyrzuci z domu bo już nie raz powtarzała mi, że jak będę w ciąży to tak zrobi... A tego, że mogę zostać mamą nie boje się mimo iż mam szkołe bo wierze, że jakoś dam rade. w sumie to niecałe 1,5r mi zostało...

Ostatnia edycja:
Zagubiona no to ciężką sytuację masz z mamą, współczuję. Jak już będziesz pewna to musisz jej powiedzieć bo i tak się dowie. Może skoro Twoj chłopak pracuje to w najgorszym razie gdyby Twoja mama jednak nie zmiękła, mogłabys iść mieszkać do niego? dasz radę na pewno!!;-)

Aquarelka no niezaciekawie... nie wiem czas pokaże jeszcze niecałe 2 tygodnie i się dowiem... Dobrze, że chociaż mój jest ze mną fakt mieszka jeszcze z rodzicami bo dużo starszy nie jest odemnie i dopiero od niedawna pracuje ale jakoś to będzie. : ) Mam nadzieję, a do mojej wizytu u gin tj 16.11 to u Was jakoś się tu pokręce o ile nie macie nic przeciwko. :)

Tak na marginesie strasznie mnie bolą sutki... ; o nigdy przedtem mnie nie bolały nawet dotknąc nie moge a jak ubieram stanik to tak delikatnie musze.... ; o

reklama
ja też jeszcze nie jestem pewna czy jestem w ciąży, i też czekam.....

dla mnie to się kręć tutaj ile chcesz, ja tez jestem nowa więc to od dziewczyn zależy czy nas przyjmą:tak:

Do góry