reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Karolcia moze tak byc w ciązy jak masz akurat termin spodziewanej @. Ale nie ma co tego bagatelizowac i trzeba skonsultowac z lekarzem. Mysle, ze w tym przypadku da ci luteine alebo doustny duphaston.
Koeniecznie skonsultuj sie szybciej nie czekaj 10 dni

Karolcia moze tak byc w ciązy jak masz akurat termin spodziewanej @. Ale nie ma co tego bagatelizowac i trzeba skonsultowac z lekarzem. Mysle, ze w tym przypadku da ci luteine alebo doustny duphaston.
Koeniecznie skonsultuj sie szybciej nie czekaj 10 dni

Przyobserwuje jeszcze te dwa dni...jak nic się nie zmieni to w poniedziałek pójdę do mojego starego gina...żeby choć zobaczył co jest grane?

Karolcia a nadal masz te plamienie? To myśle, ze powinnas isc jak najszybciej do lekarza da ci te leki i bedzie wszystko ok. Czasami tak bywa, ze są plamienia a po jakims czasie juz mocniejsze.
Nie przemeczaj sie i duzo lez.

Arlecia ja miałam ostania 9.10 i mi się spóźniła i miałam tylko niecałe dwa dni i następnie jakieś 1,5tyg później tak jakby znowu miałam tylko 1 dzień no i powinnam teraz dostać w środę i nic .... aa dzięki za odpowiedź co do beta hcg :-)

Witam ja byłam ostatnio u gin i powiedział że to szósty tydzień. To będzie moje drugie dziecko, mam już trzyletnią córeczke. Termin na 5 lipca 2010.:-)

O kurczę... Chyba muszę jak najszybciej udać się do gina... Trudno że prywatnie (bo z NFZ wizyta dopiero na :szok: 8 grudnia)... Miesiąc temu w terminie @ miałam pierw brązowe upławy 1 dzień, później 4 dni krwawienia i ostatni dzień znów brązowe upławy... No i z tego co czytam to mogę być w ciąży... Chociaż robiłam 2 dni przed upławami test i wyszedł negatywny...
A imiona: dziewczynka Roksanka a chłopiec Damianek (wybór 2 imion nalezy do taty :)
Choć nie ukrywam że marzę o zdrowym chłopcu to mimo wszystko będzie co będzie byleby było zdrowe...

i ja sie witam :)
u mnie taka paskudna pogoda ze nawet nosa za drzwi nie chce sie wystawiac:/
poza tym to nic ciekawego,powoli wraca mi apetyt i zjadlabym cos a sama nie wiem co.
my nad imionami jeszcze nie myslelismy ale powiedzielismy sobe ze dla chlopaka wybiera tatus a dla dziewczynki mamusia.

reklama
Hej dziewczyny ,melduje sie ,ze zyje :tak:
Nie pisze narazie bo czasu nie mam ,mazem musze sie nacieszyc no i ciagle gdzies chodzimy w odwiedziny ,w niedziele juz wracamy wszyscy do uk :)
bylam dzisiaj na usg iiiiiii widzialam malenstwo :happy2:i slyszalam bijace serduszko :happy2::happy2:termin z usg 29 czerwca :-pale i tak zapewne urodze po terminie wiec nastawiam sie na poczatek lipca:-)suwaczek oszukuje bo to jest 6 tydzien i dwa dni :)
ok ,uciekam kompac sie i spac ..buzka :)

Do góry