reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Hej dziewczyny:-)
Nie odzywam się, bo dopadły mnie dolegliwości ciążowe i ciągle mi niedobrze, a jak już mi przejdzie na troche to śpie:wściekła/y: kompa nawet nie odpalałam, co do mnie już wogóle niepodobne:szok:
Witam nowe mamusie, fajnie, że nas przybywa:-D
Dziewczyny mój mąż spisał się wczoraj na medal, więc muszę się pochwalić;-) po pracy, zrobił zakupy, ugotował zupkę ogórkową <ubóstwiam ją ostatnio> i kupił mi książkę o ciąży:tak:
A mam do was pytanie- czy w naszym stanie możemy pić wapno?
3majcie się ciepło, nie dajcie się żadnej chorobie!!!

Ostatnia edycja:
reklama
mi sie wydaje ze powinnas sie poradzic lekarza, z suplementami , witaminami, czy lekami teraz trzeba sie pilnowac i lepiej skonsultowac z lekarzem:tak:

Nie wiem co się ze mną dzieje.... Ostatnio jakieś dziwne humory mam raz płaczę raz się śmieje... wogóle z byle jakiego powodu ryczę ;o już drażni mnie to. :wściekła/y: i czasami boli mnie tak w okolicy pępka tzn niżej troszkę... Miłej nocki życzę Wam i poranka bez mdłości ;-)

No mnie niestety dorwało przeziębienie na szczęście bez gorączki.Ja na szczęście nie mam jeszcze żadnych dolegliwości ciażowych. Dobranoc wszystkim

Cześć;-)

Szczerze to zazdroszczę Wam tych dolegliwości ciążowych bo to dodatkowe potwierdzenie ciąży:tak:
Mierzyłam sobie temperaturę, i żałuję że nie robiłam tego dlużej bo mogłabym bardziej się zorientować a tak to wczoraj było 37.0 a dziś 36.9.......ale może to taka moja naturalna tempka....no nic cierpliwość potrzebna:wściekła/y:

Cześć dziewczyny!
NIe odzywałam się kilka dni bo się pochorowałam i się\edzę w domu na L-4.Mam jakieś przeźiębienie, lekarka zabroniła stanowczo jakichkolwiek lekarstw tylko wszystko co naturalne: cebula, czosnek, sok z malin i herbata z miodem. W ostateczności apap lubparacetamol ale tylko wtedy jak juz nie będę mogła z bólu wytrzymać. A gardło tak mnie potwornie boli że szok. Cały czas leżę i śpię już się brzydnie!!
Apetytu nie mam w ogóle, a tydzien temu jeszcze konia z kopytami bym zjadła, mdłości jako tako ale do wytrzymania!!
Witam nowe przyszłe mamśki.!!! Fajnie że nas więcej.
Vanilka fajnie że słyszałaś już serduszko i że wszystko jest ok!!

Ja zmykam a Wy uważajcie na siebie i na przeziębienia ))

witam dziewczynki
a ja wczoraj zaliczylam pierwszego pawika i czuję ze zaraz bedzie kolejny
mam straszne mdlości jakbym miała jakąś kule w gardle
a poza tym strasznie brzuch mnie boli jak na @
ale podobno tak ma byc nie chce się faszerować nospą więc muszę wytrzymać
milego dzionka kochane

ale tu cisza...czekajcie jak sie rozkrecimy:-D

dopisze, ze termin mam na ok 7.07. mam juz coreczke z czerwca 2006 MIeszkam w UK i tu bede rodzila.

dolegliwosci ciazowe poki co i na szczescie mnie omijaja..jedynie sennosc, zmeczenie i rozdraznienie..nabrzmiale piersi i czasem lekkie pobolewanie krzyza, brzucha jak na@
W pierwszej ciazy z Duska jazda zaczela sie ok 7 tyg...i trwala jakos do pocz 4 miesiaca..ciezko bylo..wieczne mdlosci, wymioty..pozniej juz sama przyjemnosc:tak::tak::tak:..ciekawa jestem jak bedzie teraz;-)

reklama
hej ....
u mnie od wczoraj super czysciutko...więc myslę, że to były jeszcze takie reszteczki po implantacji....
jestem tylko strasznie spiąca, głodna...i boli mnie brzuch..raz mocniej raz wcale, ale go czuje cały czas...tylko jak leże to nie boli....ale w pracy ciązko leżeć..więc czekam na wizytę i idę na l-4...

dziewczyny w którym tygodniu idziecie, albo byłyscie u gina...bo ja będę miała wizytę w 7tc...i myślę, ze to wystarczy, żeby wiedzieć czy wszystko ok...a teraz to i tak niewiele mi powie i pewnie na usg nic nie zobaczy?

Do góry