reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
ja mam oliwkę w płynie Johnsona z aloesem-wydaje mi się własnie ,że za tłusta jest jak dla mnie i nie mogę jej używac.Może skuszę się na tą Mustele-tylko droga ona jest................

ja mam oliwkę w płynie Johnsona z aloesem-wydaje mi się własnie ,że za tłusta jest jak dla mnie i nie mogę jej używac.Może skuszę się na tą Mustele-tylko droga ona jest................
no wlasnie... ale w sumie moze jak warto to trezba kupic. tez slyszalam o niej b dobre opinie. ale o tym fissanie przekletym tez :wściekła/y: najgorsze ze wczesniej go uzywalam przez 2 miesiace i nic mi sie nie dzialo... nie wiem czemu teraz nagle zaczelo
Rusalka no jak za 2 tubki to jakos bym moze M namowila...zwlaszcza ze malo systematyczna jestem i pewnie dalej raz dziennie bym uzywala to na dluzej starczy-a wydajna jest?

Hej:happy2:

U nas dzisiaj piekne sloneczko od rana ...
obudzilam sie znowu nad ranem i glupie mysli mi chodzily po glowie :baffled:

emih wspolczuje boli glowy :baffled:Ja mialam takie do ok.3 miesiaca i koszmar !!!
Odechciewalo mi sie wszystkiego .
Mam nadzieje ,ze po 20 tyg.przejda albo lekarz cos wymysli .

Geperty Wszystkiego naj dla synka !!

mammi Super,ze w poniedzialek idziesz na 3d:happy2:no i poznasz plec :tak::happy2:

co do kosmetykow to ja nie lubie johnsona ...uczulaja strasznie

a mi sie dzis snily koszmary..moze przez to wczorajsze spotkanie z poloanza..
Duzo mowila mi o tym, ze skoro mialam jedna cc to i jest duze prawdopodobienstwo ze i teraz bede miala...no i dzis mi sie snilo...masakra jak...jakies nakluwanie ciecie plecow najpierw potem krwawiaca musialam tak na brzuchu w 9-tym miesiacu lezec:szok:...i czekac na swoja kolej a bylam gdzies 10 z rzedu:szok:...obudzilam sie w srodku nocy zlana potem!

wczoraj pobierala mi tez krew i bedzie robila badania pod kontem zdrowia dziecka- tzn downa.

musze spadac juz bo moja Duska przechodzi sama siebie...tak mi przeszkadza, taka jest teraz w potrzebieeee:baffled::-D

reklama
Do góry