reklama
M
madzik1980
Gość
ja mam oliwkę w płynie Johnsona z aloesem-wydaje mi się własnie ,że za tłusta jest jak dla mnie i nie mogę jej używac.Może skuszę się na tą Mustele-tylko droga ona jest................
_louise_
Fanka BB :)
no wlasnie... ale w sumie moze jak warto to trezba kupic. tez slyszalam o niej b dobre opinie. ale o tym fissanie przekletym tez najgorsze ze wczesniej go uzywalam przez 2 miesiace i nic mi sie nie dzialo... nie wiem czemu teraz nagle zaczeloja mam oliwkę w płynie Johnsona z aloesem-wydaje mi się własnie ,że za tłusta jest jak dla mnie i nie mogę jej używac.Może skuszę się na tą Mustele-tylko droga ona jest................
Rusalka no jak za 2 tubki to jakos bym moze M namowila...zwlaszcza ze malo systematyczna jestem i pewnie dalej raz dziennie bym uzywala to na dluzej starczy-a wydajna jest?
Hej
U nas dzisiaj piekne sloneczko od rana ...
obudzilam sie znowu nad ranem i glupie mysli mi chodzily po glowie
emih wspolczuje boli glowy Ja mialam takie do ok.3 miesiaca i koszmar !!!
Odechciewalo mi sie wszystkiego .
Mam nadzieje ,ze po 20 tyg.przejda albo lekarz cos wymysli .
Geperty Wszystkiego naj dla synka !!
mammi Super,ze w poniedzialek idziesz na 3dno i poznasz plec
co do kosmetykow to ja nie lubie johnsona ...uczulaja strasznie
obudzilam sie znowu nad ranem i glupie mysli mi chodzily po glowie
emih wspolczuje boli glowy Ja mialam takie do ok.3 miesiaca i koszmar !!!
Odechciewalo mi sie wszystkiego .
Mam nadzieje ,ze po 20 tyg.przejda albo lekarz cos wymysli .
Geperty Wszystkiego naj dla synka !!
mammi Super,ze w poniedzialek idziesz na 3dno i poznasz plec
co do kosmetykow to ja nie lubie johnsona ...uczulaja strasznie
a mi sie dzis snily koszmary..moze przez to wczorajsze spotkanie z poloanza..
Duzo mowila mi o tym, ze skoro mialam jedna cc to i jest duze prawdopodobienstwo ze i teraz bede miala...no i dzis mi sie snilo...masakra jak...jakies nakluwanie ciecie plecow najpierw potem krwawiaca musialam tak na brzuchu w 9-tym miesiacu lezec...i czekac na swoja kolej a bylam gdzies 10 z rzedu...obudzilam sie w srodku nocy zlana potem!
wczoraj pobierala mi tez krew i bedzie robila badania pod kontem zdrowia dziecka- tzn downa.
musze spadac juz bo moja Duska przechodzi sama siebie...tak mi przeszkadza, taka jest teraz w potrzebieeee
Duzo mowila mi o tym, ze skoro mialam jedna cc to i jest duze prawdopodobienstwo ze i teraz bede miala...no i dzis mi sie snilo...masakra jak...jakies nakluwanie ciecie plecow najpierw potem krwawiaca musialam tak na brzuchu w 9-tym miesiacu lezec...i czekac na swoja kolej a bylam gdzies 10 z rzedu...obudzilam sie w srodku nocy zlana potem!
wczoraj pobierala mi tez krew i bedzie robila badania pod kontem zdrowia dziecka- tzn downa.
musze spadac juz bo moja Duska przechodzi sama siebie...tak mi przeszkadza, taka jest teraz w potrzebieeee
ja juz od okolo m-ca czuje...z tym, ze nie codziennieKobietki wlasnie poczulam jakby taka banka musnela mnie posrodku brzucha , myslicie , ze to moje Maleństwo??
i u mnie:-) zmykam sprzatac pozniej na ogrod pranie rozwiesic..skorzystac z pogody
reklama