reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

magdzia b prawdopodobne ze to dzidzia :tak: juz najwyzszy czas na nia :-) gratulacje

a ja spadam szykowac sniadanko. dzis mam tosty (sandłicze jak kto woli ;-)) z szyneczka i duza iloscia sera zoltego. roztopionego i lejaceeeeeeego :-D mniam-chodza juz za mna od 2 tygodni.
milego popoludnia lipcoweczki :-):tak:

reklama
hej, dzień dobry dziewczyny
znów cudna pogoda!! słońce, ciepełko, podoba mi się!
czas na śniadanko, burczy mi w brzuchu. Poczytam do śniadania co tam u Was, mam sporo do nadrobienia.
Udanego dnia!

i ja się witam:happy2: oczywiście ja dopiero wstałam ,ale już pochłonęłam śniadanie.

Geperty - wszystkiego najlepszego dla Twojego synka
mammi - udanych zakupów
malewa - ach jak zazdroszczę - weekend w domku nad jeziorem - brzmi fajnie, ale ta pogoda mnie odstrasza :happy2:
emih - mam nadzieję, że faktycznie ból szybko minie, ale skoro długo już występuje, po ciąży poszłabym na badania. Tak dla świętego pokoju.
madzik - udanej imprezki, chwal się brzucholkiem chwal:-)
louise - ja używam garniera żółtego bo czerwony mi się skończył, a oliwki używam tylko z niższej półki, bo dla mnie efekt ten sam. A skoro nie widać różnicy to po co przepłacać :-D:-D a z uczuleniem sobie poradzisz. U mnie wapno na porządku dziennym, bo niedobory witamin zawsze mi się na skórze odbijają. Robią mi się takie szorstkie plamy przy zgięciu łokcia.

Ja też uciekam na spacerek śnieżno- kulkowy z córą. Słońce zaświeciło- szkoda nie wyjść choć zmarzlak jestem niesamowity i każde wyjście zimą to dla mnie wyzwanie ;-)

Ja ciągle używam zwykłej oliwki ale myslę o czymś konkretniejszym :tak: Chciałam fissan, ale jeśli potrafi uczculać, zobaczymy co miw wręce pierwsze wpadnie :-D

Vanilka ja mam tylko balkon :-D
Rusałka, Vanilka - zazdroszczę pogody, u mnie pochmurno. Nawet się nie chce wychodzić :-(
I tak później muszę iść, bo skleroza nie boli i mi się ziaja do intymniej skończyła. A że myjemy nią też twarz to jest mega potrzebna :-D:-D

A w ogóle na dole już się pojawił Październik 2010. Jak ten czas leci

U mnie tez pochmurno -ja sprzątałam w mieszkaniu i się zmęczyłam-kręgosłup mnie boli, resztę będzie musial mąż posprzątać bo ja nie mam siły.

Witam lipcóweczki słonecznie:tak:

geperty wszystkiego najlepszego dla synusia i udanej imprezki:happy2:

mammi udanych zakupów:happy2:

malewa udanego wyjazdu i powrotu bezpiecznego:tak:

emih biedulko a może to na tle nerwowym bo jednak zamartwasz się często jak M w drodze a wiadomo w ciąży wsio się nasila, może meliskę spróbuj popijać?Jak nie pomoże napewno nie zaszkodzi.

louise to masz dowód że to od fissanu, może faktycznie dla ciebie za tłusty. Smacznego bo czytam że pyszności szykujesz mniam:happy2:

madzik J&J też moją małą uczulało i słyszałam o tym od koleżanek dlatego nic z tej firmy już nie używam:no:Z oliwek to bobini, bambino nasze sprawdzone polskie produkty:happy2:

Rusałka słyszałam pozytywy o mustelli i też się zastanawiałam nad nią, wydajna jest?czytam że sporo już zużyłaś, od dawna używasz i tylko brzuszek czy inne części ciałka też?:tak:

magdzia pewnie to dzidziuś, gratulacje:tak:

A mnie się śniło że już urodziłam niby i od razu znów w ciąże zaszłam:szok:i chciałam pobiec po 4 brawarki i paczkę fajek żeby zaszaleć nim łożysko się wytworzy, no tak sobie wymyśliłam w tym śnie, ale matka za mnie:no:

Ja już pisałam że uzywam vichy, od 4 tygodni raz dziennie ,tylko brzuszek(drugi raz zapominam zazwyczaj:happy2:)b.b.wydajny, prawie całą tubkę jeszcze mam,tubka 200ml ok.90 zł. Z Emi zuzyłam coś 3 tubki jak dobrze pamiętam.Dla mnie jest super. A resztę balsamami do ciała na zmianę z oliwką bobini:tak:

mysza mnie na takie łokcie pomagał super dermosan, uzywałaś?Ja też wstałam niedawno i wchłonęłam talerz kanapek:-)

reklama
Do góry