Witam lipcóweczki słonecznie
geperty wszystkiego najlepszego dla synusia i udanej imprezki
mammi udanych zakupów
malewa udanego wyjazdu i powrotu bezpiecznego
emih biedulko a może to na tle nerwowym bo jednak zamartwasz się często jak M w drodze a wiadomo w ciąży wsio się nasila, może meliskę spróbuj popijać?Jak nie pomoże napewno nie zaszkodzi.
louise to masz dowód że to od fissanu, może faktycznie dla ciebie za tłusty. Smacznego bo czytam że pyszności szykujesz mniam
madzik J&J też moją małą uczulało i słyszałam o tym od koleżanek dlatego nic z tej firmy już nie używam
Z oliwek to bobini, bambino nasze sprawdzone polskie produkty
Rusałka słyszałam pozytywy o mustelli i też się zastanawiałam nad nią, wydajna jest?czytam że sporo już zużyłaś, od dawna używasz i tylko brzuszek czy inne części ciałka też?
magdzia pewnie to dzidziuś, gratulacje
A mnie się śniło że już urodziłam niby i od razu znów w ciąże zaszłam
i chciałam pobiec po 4 brawarki i paczkę fajek żeby zaszaleć nim łożysko się wytworzy, no tak sobie wymyśliłam w tym śnie, ale matka za mnie
Ja już pisałam że uzywam vichy, od 4 tygodni raz dziennie ,tylko brzuszek(drugi raz zapominam zazwyczaj
)b.b.wydajny, prawie całą tubkę jeszcze mam,tubka 200ml ok.90 zł. Z Emi zuzyłam coś 3 tubki jak dobrze pamiętam.Dla mnie jest super. A resztę balsamami do ciała na zmianę z oliwką bobini
mysza mnie na takie łokcie pomagał super dermosan, uzywałaś?Ja też wstałam niedawno i wchłonęłam talerz kanapek:-)